16:05 Porodica Ovo se zove venčanje sa ZAPLETOM: Pol je došao kao KUM, a onda se zaprepastio kada je MLADA kleknula ispred njega
19:56 Porodica Nije mogla da prećuti pa mu je PRED OLTAROM otkrila šta je uradila u VENČANICI, a onda je nastao TAJAC
17:16 Zdravlje "Najbolja prijateljica mi je dan pred VENČANJE rekla da ni slučajno NE DOLAZIM": O ovoj MLADI bruje mreže, a mnoge zanima samo JEDNA stvar
16:00 Ispovesti ŠTA SE TAČNO DOGODILO? Tina je želela da se uda po svaku cenu, a nije doživela ni kraj svog medenom meseca!
14:43 Porodica "Prihavtiću manje novca ako mi unapred kažete" Mladin spisak poklona za venčanje je ŠOKIRAO javnost, samo skupo i bahato ako želiš da prisustvojes ceremoniji
19:52 Porodica "Dogovaramo se i kada ćemo da PRAVIMO DECU": Braća BLIZANCI su zaprosili BLIZNAKINJE i postali prava senzacija, a ono što je usledilo im je zauvek promenilo živote
16:03 Porodica Ovo je trebao da bude njen NAJSREĆNIJI DAN: Mama, tata i baka KIDNAPOVALI su JULIJU sa sopstvenog venčanja, a razlog?!
11:15 Ispovesti Svojoj ćerki napravila VENČANJE U ŠKOLSKOJ TERETANI, tortu umesila SAMA, a za svadbu joj POKLONILA SVOJ DONJI VEŠ!
16:30 Ispovesti "Ja verujem u BOGA": Nakon što joj je ubio brata, Kristal se odlučila za ovaj potez i šokirala celu porodicu
22:00 Poznati Utrnula od straha, zamalo se desio najgori scenario i to u rodnom gradu: Pevačica zamalo nastradala vikala STOP, STOP, STOP
21:31 Dom i saveti Evo kako da oživite muškatle, ako su skapale od vućine: Iskusni baštovani samo ovim zalivaju "ivice saksija", nikako listove i cvetove
20:59 Lepota i Moda Tako jednostavna, a izuzetno otmena i upečatljiva: Organdin dominira, haljina Nine Badrić obara sa nogu, može da se nabavi za manje od 4000 dinara
20:29 Horoskop Do 5. jula očekuje ih kiša para: Novčanik će postati deblji ovim znakovima, Mesec u Raku radi za njih
20:00 Dom i saveti Ovo dodaju u vodu iskusni kuvari da dobiju najbolji krompir: Samo 1 sastojak popravlja ukus, plus se ni trunku neće raspasti
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 30. jun: Jedan znak će imati nesuglasice u porodici, poslednji dan u mesecu težak