Kada je ugledala Branku Pujić usledio je šok: Pogledajte kako izgleda supruga Darka Tomovića koja je 15 godina mlađa od njega

Nedeljko Tišanović Vesti 09.07.2024 13:36 0

Uživaju u svojoj ljubavi...

ATA Images

ATA Images

Glumac Darko Tomović kod je publika najviše upoznala kroz uloge u filmovima "Montevideo, Bog te video", "Lepa sela lepo gore", kao i u seriji "Igra sudbine",  u braku je sa 15 godina mlađom Ninom, koja je takođe studirala glumu u klasi profesora Vladimira Jeftovića, kod kojeg je studirao i glumac. Ono šta je zanimljivo jeste da se ona ne bavi javnim poslom.

Tokom svog profesionalnog razvoja, Nina se opredelila za kognitivno-bihejvioralni koučing

Njih dvoje su se upoznali 2007. godine, kada su radili na jednom zajedničkom projektu. Četiri godine kasnije njih dvoje su izašli na prvi sastanak

Želeći da ostavim utisak, potrudila sam se da se informišem o "subjektu". Kao svako žensko, presvukla sam se sto puta, na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to - to ako i on dođe u belom. Naravno, imao je belu košulju, ali pravi šok tog 12. jula 2011. priredio mi je kad je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu s klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na kataderi za balet. Bila je to fora, sad zvana Branka momenat, ali onda nije bilo nimalo smešno, bukvalno sam poskočila sa stolice kad sam je ugledala. Jer sve vreme sam se pitala šta ću ako me sa Darkom u ponoć vide Branka ili Dragan Petrović Pele, naš asistent, a Darkov klasić i blizak prijatelj — govorila je Nina ranije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Venčali su se 15. januara 2012. godine, a kao plod njihove ljubavi rodila se Lena.  Nesuglasice rešavaju na najjednostavniji način, tako što onaj ko nije u pravu jednostavno popusti. 

Suprug mi nikada nije uputio ružnu reč, čak ni u raspravama. Poštuje me i nasamo i u društvu, a to se ne uči i ne kupuje, već je rezultat spoja socijalne i emocionalne inteligencije. Suština našeg odnosa je potpuni spokoj, što, naravno, nije garant da ćemo slaviti 50. godišnjicu braka. Ali mi i ne razmišljamo o budućnosti, živimo danas — ispričala je Nina jednom prilikom medije.

 

 

Komentari (0)
Loading