Ovako će vas frajer sigurno častiti pićem: Devojka podelila jednostavan trik, ovo je sve što treba da uradite

Olja Jelić Vesti 30.01.2024 20:40 0

Kendal je otkrila da se trik svodi na pronalaženje "prave vrste muškarca", a to znači onih s velikim egom

Ispovest

Printscreen/TikTok

Tiktokerka Kendal podelila je svoju "najbolje čuvanu tajnu" o tome kako uspeva da dobije besplatno piće od muškaraca dok je u baru i tvrdi da to uspeva u 99 posto slučajeva, piše The Mirror.

Kendal je otkrila da se trik svodi na pronalaženje "prave vrste muškarca".

"Prvo što ćeš napraviti je da staneš za šank i onda kreneš u izviđanje", započela je svoj video i naglasila da to mora biti pravi tip muškarca.

Zatim je objasnila kakav bi on trebao da bude i rekla: "Morate tražiti tipa koji izgleda kao da ima super veliki ego - što je veći ego to bolje i biće vam verovatno lakše".

 

 

@kendallkiper

praying only girls see this HAHAHA ♬ original sound - kendall🍒

 

 

Zatim je rekla da priđete muškarcu i napravite prvi korak. Kendal tvrdi da biste trebali da ga pitate "šta pije" dok čeka da ga posluže.

Uzmi besplatno piće i produži dalje

"On će vam reći, recimo: 'Naručiću tekilu sa sodom'. A vi ćete reći: 'Volim tekilu sa sodom'. Ili biste mogli reći: 'Nameravala sam da naručim votku. Volela bih vas častim pićem. Mogu li vas počastiti pićem?'", kazala je Kendal.

Ona je zatim rekla da će "99 posto vremena" kada muškarcu ponudite piće, njegov ego doći do izražaja.
Kendal je objasnila: "Gledaće te i reći: 'Šta? Ne! Šta? Ja ću tebe častiti pićem!'".

Takođe, podsetila je svoje pratioce: "Nemojmo zaboraviti kako muškarci vole da se ponašaju prema nama u 95 posto slučajeva... Stoga curo, samo idi po svoje besplatno piće i produži dalje".

Uskoro su se ispod njenog videa zaređali brojni komentari.

"Ovo je tako smešno i pametno, ali zamislite da ne upali, pa tipu vi morate platiti piće", "Mislim da ovo neće upaliti, pa neću ni probati, jer ako ne uspe i na kraju kupim piće nekom tipu, biću ljuta celu noć!", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading