Savršen muškarac: Pirs Brosnan na predivan način iznenadio svoju ženu za njen rođendan

Olja Jelić Vesti 26.09.2023 20:20 0

Otkako su njihovi sinovi odrasli i krenuli svatko svojim životnim putem, Keely i Pierce napokon imaju dovoljno vremena jedno za drugoga, a dane provode zajedno putujući svijetom, ili uživajući u svojoj oazi na Havajima.

Pirs Brosnan sa suprugom

Shutterstock

Milione obožavateljki širom sveta Pirs Brosnan nije stekao samo zahvaljujući svom izgledu, već i zbog načina kako se ophodi prema svojoj suprugi Keli Šej Smit, u koju je i dalje zaljubljen kao prvoga dana.

"60 ruža za moju smeđoku devojku na njen 60. rođendan. Zauvek sam zahvalan i srećan što sam sedeo jednog ranog jutra na uglu u Kabo San Lukasu kada si se ti pojavila". Emotivnu čestitku je na svom Instagram profilu objavio slavni irski glumac Pirs Brosnan i uz to stavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom na njen 60. rođendan.

 

 

Keli je za svoj rođendan obukla providnu cvetnu haljinu s prozirnim rukavima koja se savršeno uklapala uz ogroman buket sastavljen od 60 jarko crvenih ruža. Ponosni Pirs nežno je obgrlio oko ramena i pozirao fotografu.

Pirs Brosnan nikada nije krio koliko je zaljubljen u svoju drugu suprugu, sa kojom ima i dvojicu sinova. Nakon tragičnog gubitka prve supruge, koja je preminula nakon višegodišnje borbe s karcinomom, Brosnan je shvatio da mora ceniti svaki trenutak s voljenom osobom i ne dopušta da išta prepusti slučaju kada je Keli u pitanju.

 

 

Otkako su njihovi sinovi odrasli i krenuli svako svojim putem, Keli i Pirs napokon imaju dovoljno vremena jedno za drugoga, a dane provode zajedno putujući svetom, ili uživajući u svojoj oazi na Havajima.

Komentari (0)
Loading