"Ovakve objave ignorišite, lažne su!": Ćerka Robina Vilijamsa ogorčena nakon godišnjice njegove smrti, a evo i zašto

Tatjana Badarević Vesti 14.08.2024 15:46 0

Zbog desete godišnjice smrti glumca objavljena je fotka na kojoj pozira sa majmunom, na šta je odmah reagovala njegova ćerka.

Robin Vilijams

Printscreen/Youtube

 

Ćerka Robina Vilijamsa, glumica i rediteljka Zelda (35) osvrnula se na objavu na društvenoj mreži X povodom 10. godišnjice smrti njenog oca. Naime, u nedelju je bilo deset godina otkako je preminuo Robin Vilijams, a tim povodom objavljena je fotka na kojoj mu majmun sedi na ramenu. Objava je poprilično razljutila Zeldu, koja se i sama oglasila na društvenim mrežama.

U objavi piše: "Ovo je jedna od poslednjih fotografija ovog dragulja od čoveka s njegovim kućnim ljubimcem majmunom. Snimljena je nekoliko dana pre nego što je počinio samoubistvo."

 

 

Zelda je podelila tu objavu i rekla kako smatra da je napisana korišćenjem veštačke inteligencije.

- Skrenuta mi je pažnja na neke članke napisane uz pomoć veštačke inteligencije, kao što je i ova objava koja je postala viralna. Tata nije imao majmuna za kućnog ljubimca i niko ih ne bi trebao imati. Ako ikad dođete u iskušenje da ih nabavite, bolje podržite spašavanje egzotičnih životinja - napisala je te dodala kako se majmun pojavio s Robinom u filmu "Noć u muzeju" te da sada živi u jednom muzeju.

 

 

Kasnije je dala savet svojim pratiocima, a brojni su je podržali.

- Ignorišite ove jezive robote koji pokušavaju da dobiju vaše klikove i umesto toga učinite nešto lepo za sebe. Ja sigurno hoću.

Podsetimo, Robin Vilijams preminuo je 11. avgusta 2014. godine, a ostao je upamćen po ulogama u brojnim hvaljenim filmovima, poput "Gospođa Daubtfajer", "Kapetan Kuka", "Aladin", "Noć u muzeju", "Dobri Vil Hantnig", "Društvo mrtvih pesnika" i "Dobro jutro, Vijetname", "Ja ću budan sanjati" i mnogim drugim.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading