"Moj otac je sa 9 godina išao na suđenje zbog ubistva njegovog oca": Dečko Megan Foks otkrio traumatične detalje iz svog detinjstva

Tatjana Badarević Vesti 14.08.2024 11:37 0

Muzićar je rekao kako je tek sada shvatio koliko je detinjstvo njegovog oca bilo traumatično.

Megan Foks

Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Muzičar Kolson Bejker, poznatiji kao Mašin Gan Keli, gostovao je u podkastu "Dumb Blonde" u kojem je otkrio da je njegov otac morao da ide na suđenje kad je imao 9 godina zbog navodnog ubistva svog oca, prenosi Page Six.

"Priča koju su mi uvek pričali je da je njegovom ocu pao pištolj i upucao ga. Sve se dogodilo u sobi u kojoj je bio moj otac s 9 godina. Tako da su on i moja baka išli na suđenje zbog ubistva. Oboje su bili oslobođeni optužbi", rekao je Mašin Gan. Prisetio se i kako mu je u detinjstvu uvek smetalo kad bi njegov otac bio izbezumljen zbog "glasne buke".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mgk (@machinegunkelly)

 

"Bio sam kao: ‘Ti bi trebao biti muškarac. Zašto se ponašaš tako?‘ i zbog toga sam ga mrzeo. I onda sediš tamo i razmišljaš o detetu koje je bilo na suđenju s 9 godina zbog ubistva vlastitog oca. Imao sam vrlo zanimljiv razgovor o tom trenutku s njim na njegovoj samrtnoj postelji", priznao je muzičar.

Njegov otac je preminuo 2020. godine, a oko njegove se smrti tada Kolson oglasio na Instagramu. Rekao je da je planirao da proslavi godišnjicu svog albuma "Hotel Diablo" iz 2019. godine, ali je onda saznao da mu je preminuo otac, koji ga je odgajao nakon što ih je napustila njegova majka.

"Ovaj album je sve što sam hteo reći i znam da je blizak mojim fanovima, ali moj otac je jutros udahnuo svoj poslednji dah i ja nikad nisam osetio ovako duboku bol u svom životu", napisao je tada. Sad je u podkastu rekao da tek sada shvata koliko je detinjstvo njegovog oca bilo traumatično i koliko mu je zapravo bilo teško, a dodao je i da je nerazjašnjena trauma njegovog oca prešla na njega dok je odrastao.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading