Ovako izgleda SUPRUGA Željka Samardžića: Zajedno su 45 godina, a zadesila ih je teška TRAGEDIJA koja je sve rastužila!

Vesti 21.04.2023 11:30 0

Njihova ljubav je s godinama sve jača

Ovako izgleda SUPRUGA Željka Samardžića: Zajedno su 45 godina, a zadesila ih je teška TRAGEDIJA koja je sve rastužila!

Alo

Željko Samardžić je mnogima omiljeni pevač jer ima svoje neprolazne hitove koji su svima osvojili srce već na prvo slušanje. 

Ipak, njegovo srce je osvojila samo jedna žena, supruga Maja, sa kojom je u ljubavi više od 45 godina!

- Uvek sam znao da će mi biti najljepše kad sam uz porodicu u surovim vremenima nisam radio ružne stvari, s Majom sam više od 45 godina u braku, imam tri kćeri, četvero unučadi, osećam se sretno i ispunjeno - rekao je jednom prilikom u intervjuu.

- Što smo stariji, Maja sve češće ide sa mnom na događaje, bila je i Skoplju s nama na snimanju spota. Poprilično ima sluha, nije nikada izdvajala moje pesme, ali jedna je posvećena njoj, Marina ju je napisala. Zvala me je tada u dva u noći i rekla mi: “Jednu sam pesmu napravila i posvetila je tvojoj Maji. To je bila pesma "Pokaži mi šta znaš".

Sada kako kaže, peva je u čast svih žena. 

Iako je ljubav bila jaka, njih dvoje su imali teško razdoblje u životu, kada su izgubili sina Zlatka, koji je imao samo tri meseca života. 

- Sve oko nas rezultat je naše ljubavi, razumijevanja i uvažavanja, počevši od prvog dana, kada smo, kao mladi, do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli "da" - rekao je.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading