Najpoznatija plus sajz manekenka više ne izgleda ovako: Proslavile je obline, a sada niko ne može da je prepozna

Tatjana Badarević Vesti 14.08.2024 13:44 0

Manekenka je svojevremeno otkrila da ima 91 kilogram i 177 centimetara.

Ešli Grejem

Profimedia

 

Ešli Grejem (35) jedna je od najljepših plus sajz manekenki današnjice, a njene obline česta su tema na mnogim događajima, ali i na društvenim mrežama. Tim više što se Ešli ne libi da nosi razne kreacije i s ponosom pokazuje svoju figuru.

I dok druge manekenke paze na svaki gram i opterećene su unosom kalorija, Ešli jede bez ikakvih restrikcija. Ipak, sada je pokazala znatno vitkiju figuru nego inače.

Ešli Grejem

Profimedia

 

 

 

 

Naime, paparaci su je fotografisali u Njujorku, a pozirala im je smešeći se od uha do uha. Nosila je usku belu haljinu, koja je na pravi način naglasila njene sada, nešto skromnije, obline.

I sama Ešli je svojevremeno priznala da postoji period kada kilažu ipak želi da dovede u red, a tada se njen jelovnik sastoji od puno nutritivno bogatih namirnica.

Ešli Grejem

Profimedia

 

 

Za doručak pije smuti od kelja, đumbira, limuna, jabuke, cvekle i peršuna. Za ručak bira kvinoju i integralni pirinač s povrćem, koje prelije pastom od susama. Pečeni losos s rukolom i batakom je za večeru, a čokolade se ne odriče. Kada želi sebe da nagradi ili je vreme za "cheat meal" najčešće bira makarone sa sirom.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading