Rešite se masnih mrlja na odeći za tren oka: Ovaj trik je zaludeo internet, a pogledajte i zašto

Tatjana Badarević Vesti 14.08.2024 16:36 0

Stručnjakinja za čišćenje je u videu na TikToku pokazala jednostavan način za uklanjanje masnih mrlja.

masne mrlje

Shutterstock

 

Odeću možemo zamastiti na više načina. Bilo da je to masnoća od hrane ili nečeg drugog, teško da ćemo ih se rešiti pranjem odeće na uobičajen način. Neki se često okreću izbeljivaču odeće, ne razmišljajući o tome da bi njegovo korišćenje moglo izbledeti boju ako mrlja koje se pokušavate rešiti, nije bela. Srećom, stručnjakinja za čišćenje je u objavi na TikToku pokazala kako se rešiti masnih mrlja u samo nekoliko minuta, bez velike muke.

Laura je u videu objasnila da je najbolji način za rešavanje masnih mrlja tečnost za pranje posuđa koju je potrebno utrljati na mrlju koju želite ukloniti, pre nego što je ubacimo u veš mašinu.

 

 

"Ovo funkcioniše čak i ako ste već oprali odevni predmet", rekla je u videu i dodala da je kod tvrdokornijih mrlja najbolje ponoviti postupak više puta.

Trik koji je prikupio više od milion pregleda

Stručnjakinja je posebno naglasila da je bitno na koji način sušimo odeću. Laura je savetovala da je korišćenje toplote u svrhu sušenja odeće najbolje izbegavati jer neke masne mrlje u sebi imaju boju. Kako bi dokazala svoju tvrdnju, pokazala je džemper plave boje koji je potpuno očišćen od masnih mrlja.

Njen video je do sada pregledan više od milion puta, a komentari korisnika društvene mreže TikTok puni su oduševljenih korisnika koji ne mogu da veruju da za ovakav trik nisu znali pre.

"Radim to celo vreme, neverovatno je koliko dobro funkcioniše", "Koristim ovo već godinama. Dobra stara tekučnost za pranje posuđa", "Odlično deluje", neki su od komentara ispod objave na TikToku.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading