Ima desetoro unučića: Snaja Donalda Trampa objavila snimak bivšeg predsednika sa njenom decom, opis raznežio ceo svet!

Vesti 04.06.2024 17:29 0

Pored Erikovog i Larinog sina i ćerke, on je takođe deda petoro dece sina Donalda Trampa Mlađeg — Kaja, Donalda III, Tristana, Spensera i Kloi — i troje dece ćerke Ivanke Tramp: Arabele, Džozefa i Teodora

Donald

Printscreen/Instagram/laraleatrump

Lara Tramp, supruga Erika Trampa, je objavila snimak bivšeg predsednika Donalda Trampa kako grli svoje unuke, Erika „Luka“ Trampa i Karolinu Doroti Tramp, nakon konferencije za štampu njenog svekra u Trampovoj kuli u petak.

Video, postavljen uz Van Morisonovu pesmu „Days Like This“, prikazuje 45. predsednika Sjedinjenih Država kako grli Luka, i kako prima crtež i zagrljaj od unuke Karoline, koja je pred kraj naslonila glavu na svog dedu.

„Evo zašto to radi“, napisala je Lara u opisu video snimka na Instagramu.

Bivši predsednik Tramp trenutno ima desetoro unučadi. Pored Erikovog i Larinog sina i ćerke, on je takođe deda petoro dece sina Donalda Trampa Mlađeg — Kaja, Donalda III, Tristana, Spensera i Kloi — i troje dece ćerke Ivanke Tramp: Arabele, Džozefa i Teodora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump)

 

Tokom gostovanja u emisji Today 2016. godine Donald Mlađi je govorio kako se njegov tata igra sa njegovom decom.

„Zaista vidite drugu stranu Donalda Trampa gledajući ga kako igra sa njima“, rekao je Don Mlađi. „Postoji slika poslovnog čoveka, ali kada ga vidite za porodičnim stolom... Taj smisao za humor, ljubav, igranje golfa sa mojom 20-mesečnom ćerkom, kada je uči kako da zamahne palicom za golf. To je poseban trenutak. Zaista je neverovatno gledati i to je potpuno druga strana koju zaista niko ne može da vidi.”

Larin najnoviji video snimak njenog svekra sa njeno dvoje dece objavljen je dan nakon što je bivši predsednik proglašen krivim na suđenju za falsifikovanje novca.

Tramp

Printscreen/Instagram/ivankatrump

 

Nekoliko sati nakon objavljivanja presude, Ivanka je podelila fotografiju sebe i oca, uz koju je napisala: „Volim te tata“.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading