Imali su poseban zahtev za vlasnika kluba: Pike i njegova devojka uhvaćeni u provodu, a samo je ovo moglo da ga pokvari

Olja Jelić Vesti 25.07.2023 18:36 0

Nekadašnji fudbaler i njegova devojka, inače bivša ljubavnica, navodno su se proteklih dana odlično provodili, pre svega jer im je uvažena jedna sitna molba.

Žerar Pike

Printscreen/Instagram

Španski fudbaler Žerar Pike već neko vreme je u skladnoj i javnoj vezi sa svojom nekadašnjom ljubavnicom Klarom Čijom Marti, ali senka Šakire, njegove bivše životne saputnice, majke njegove dece i jedne od najvećih svetskih zvezda, u stopu ih prati.

Par je u poslednje vreme nerazdvojan, pa ih često viđamo na javnim mestima zajedno, a nakon što su nedavno prisustvovali venčanju Pikeovog brata, sada su se uputili na privatno-poslovno putovanje.

 

 

Nekadašnji igrač Barselone je, naime, bio gost FK Andora iz nekih poslovnih razloga, ali je on ovaj put odlučio da iskoristi za kraći odmor sa svojom dragom.

Zato mu je u Andori društvo pravila Klara Čija, s kojom je prihvatio poziv nekadašnjeg saoigrača Karlesa Pujola i njegove devojke Vanese Lorenco da izađu u provod.

Četverac je odabrao noćni klub "Uniq", a katalonski El Nacional javlja da su Đerar Pike i Klara Čija Marti plesali i sjajno se provodili. Međutim, na tome Pike ne može da zahvali samo dobrom društvu i muzici, već i činjenici da je imao poseban zahtev za vlasnika kluba – dok je on unutra, zabranjene su Šakirine pesme.

Da li je žurka bez muzike vatrene Kolumbijke bila dobra koliko je mogla – verovatno ne, ali je to očigledno provod baš po Pikeovoj i Klarinoj meri. 

 

 

Komentari (0)
Loading