Žerar Pike sa Klarom pristigao na venčanje brata: Nosila je jednostavnu haljinu, alli šou je ukrala njegova majka koja ne podnosi Šakiru

Olja Jelić Vesti 24.06.2023 19:50 0

Za Žerara Pikea juče je bio važan dan. Oženio se njegov rođeni brat Mark Pike svojom dugogodišnjom devojkom Marijom. Venčanje je održano u Španiji. Proslavljeni fudbaler došao je na svadbu sa svojom partnerkom Klarom Čijom Marti

Žerar Pike, venčanje brata

Profimedia

Bivši fudbaler Žerar Pike boravio je nedavno u Majamiju gde žive Milan i Saša, sinovi koje je dobio sa kolumbijskom pevačicom Šakirom. Vratio se u Španiju zbog svadbe brata, a šuška se da je on upravo na ovom događaju ozvaničio svoju veridbu sa Klarom, ili da će to uskoro učiniti.

"Pike i Klara planiraju da se uskoro venčaju i pažljivo biraju datum kada će saopštiti da su se verili", rekao je izvor, piše "Daily mail", a evo šta je Pike rekao o razvodu.

Čuveni sportista bio je veoma elegantan na svadbi, kao i njegova devojka koja je doduše bila ležernije odevena. Nosila je haljinu koja prati liniju tela i izgleda da ispod odeće nije nosila grudnjak. Letnji model odeće nije loše rešenje za svadbe tokom najtoplijeg dela godine, mada se može oceniti i kao previše opušteno izdanje.

Njegova majka Monserat Bernabeu odabrala je glamuroznije izdanje i zelena haljina bila je pun pogodak. O Monserta se dosta pisalo ranije i to zbog njenog odnosa sa sada već bivšom snajom Šakirom.

 

 

Pikeova majka nije volela Šakiru od početka veze fudbalera i pevačice iz više razloga: zato što je Šakira 10 godina starija od Đerar i zato što nije iz Katalonije, piše "La Critica".. Snimak njih dve kako se raspravljaju na ulici izazvao je brojne komentare. Pričalo se da su se pretvarale u drugim prilikama da se slažu zbog dece Milana i Saše.

 

 

Pike koji nosi i majčino prezime, u vezi je sada sa 12 godina mlađom Klarom- možda će se zbog toga više dopasti njegovoj majci, a buduća snaja je pritom i iz Španije. Ovakve stvari ne bi trebalo da budu važne, ali Monserat izgleda jesu bitne.

 

Komentari (0)
Loading