Direktan napad Šakire na Klaru Čiju? Jedna reč je odala pevačicu, a pokušala je da se opravda

Vesti 31.03.2023 14:46 0

Odnos kolumbijske pevačice Šakire i njenog bivšeg muža, fudbalera Žerara Pikea i dalje je zategnut

Direktan napad Šakire na Klaru Čiju? Jedna reč je odala pevačicu, a pokušala je da se opravda

Profimedia

Iako su mnogi pomislili da je nakon burnog razvoda poznatih ličnosti došlo do zatišja i smirivanja strasti, izgleda da ipak o tome nema ni reči, a poslednji potez Šakire mnogi su protumačili kao novi "pucanj" na partnerku Žerara Pikea.

Naime, pevačica je na na svom Instagramu nalogu objavila poruku kojom je ponovo skrenula pažnju na partnerku fudbalera, Klaru Čiju.

Kolumbijska pevačica je sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj se vidi njeno lice, osvetljeno u jednom delu, a u drugom u senci. Mešutim, njen izgled nije zbunio pratioce, već upravo tekst koji je objavila.

Tekst koji prati sliku ima samo jednu reč: „Chiaroscuro“. Strogo govoreći, ovo se odnosi na kjaroskuro, slikarsku tehniku italijanskog porekla koja je svoj vrhunac dostigla u doba baroka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Svetlo-tamno, bukvalno prevedeno, sastoji se od mešanja svetla i senki u radu. Na ovaj način je moguće dati veći osećaj volumena slici.

Uprkos tome što ovo umetničko objašnjenje očito ima smisla, mnogi su to protumačali kao novi "napad" na Klaru Čiju. To je protumačeno kao težak udarac na Pikeovu partnerku zbog očigledne igre reči sa njenim imenom.

Šakira ovaj "incident" nije dalje komentarisala, pa nam samo ostaje da nagađamo šta je zaista mislila.

Fotografije Klare Čije i Pikea možete pogledati u našoj GALERIJI.

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading