Tužne vesti su stigle iz Velike Britanije. Umrla je kraljica Elizabeta II. Ali ono što je poznato celom svetu, je činjenica da je kraljica je u odličnom zdravlju do poslednjeg dana, a razlog za to bi mogla da bude njena ishrana.
Evo šta je sve jela tokom dana kako bi i dalje bila vitalna i zdrava:
Doručak
Kraljica je za doručak uvek imala kornfleks i voće, ili kajganu sa dimljenim lososom, sudeći po njenom bivšem glavnom kuharu.
Ručak
Bivši šef Oven Hodžson je kraljici često pravio pečurke i sendviče sa tunjevinom bez korice – sa malo svežeg krastavca i sa paprikama.
Večernji obrok
Kraljica bi često uveče jela ribu list sa povrćem i salatu.
Desert
Kraljica je volela čokoladu, a popodnevni čaj je obavezan – vrlo često uz čokoladni kolač ili keks.
Sudeći po još jednom bivšem kraljevskom kuvaru, ona nije veliki fan hrane i “jede da bi živela”. Kada jede sama, vrlo je disciplinovana i izbegava krompir, testeninu i pirinač.