Mlađeg svi znaju kao pravog šmekera i zavodnika, a da vidite tek starijeg: Ovo je sin Srne Lango kog je dobila sa prvim mužem i ozbiljan je frajer

Nedeljko Tišanović Vesti 27.10.2024 20:47 0

Pašće vam vilica kada vidite kako dobro izgleda...

Antonio Ahel/ATAImages

Antonio Ahel/ATAImages

Srna Lango, poznata glumica, dugo je uspevala da sakrije detalje o svom privatnom životu

Zanimljivo je da je bila u braku sa kolegom Irfanom Mensurom, sa kojim ima sina Pavla, dok je njen stariji sin Aleksa rođen pre tog braka.

Identitet Aleksinog oca nije poznat široj javnosti, a Srna se retko osvrće na svoj prvi brak. Tek su najbliži prijatelji i rodbina upoznati s tim muškarcem koji je osvojio njeno srce. Srna je nekoliko puta napomenula da ne želi da govori o tom delu svog života, a pre nekoliko godina je samo kratko komentarisala svoj privatni život.

Ja ne znam šta nije jasno. Ja sam imala dva divna braka i imam dva divna bivša muža, trenutno nemam trećeg, ali Bože moj — istakla je dramska umetnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

 


Glumica je veoma aktivna na društvenim mrežama, te se često mogu videti i poneki detalji iz njenog života. Često deli footgrafije sa sinovima Pavlom Mensurom i Aleksom Golubovićem.

Jedno je sigurno, i njen stariji sin je ozbiljan frajer.

Moj sin je prvo studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, da bi naknadno odlučio da ode na produkciju. Na kraju je i sebi i meni priznao da njega studije ne zanimaju i da želi da se zaposli — rekla je ranije Srna i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

 


Mada sam se dugo bunila i molila ga da ne odustaje tako lako ili da bar zamrzne godinu, doneo je neopozivu odluku kojoj sam ja na kraju dala blagoslov. Sada planira da započne privatni biznis sa svojim ocem.

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading