Žari i pali na pragu sedme decenije: Salma Hajek proslavila 58. rođendan u zavodljivim kupaćim kostimima, bujni dekolte dala na izvolite

Vesti 03.09.2024 12:22 0

Na jednoj slici se se izležavala na prednjem delu jahte u ljubičastom i tirkiznom bikiniju...

Salma

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nije tajna da Salma Hajek zna da privuče pažnju slikama u bikiniju, bilo da to radi tako što prihvata svoju sedu kosu ili tako što pleše na jahti na Ibici. 

Glumica je u ponedeljak, 2. septembra proslavila 58. rođendan i u tu čast objavila 18 zavodljivih fotografija na svom Instagramu.

„Rođendanska objava u bikiniju, srećan mi 58. rođendan“, napisala je Hajek u natpisu, uz emotikone u obliku rođendanske torte, crvenog srca i konfeta. Pratiocima koji bi mogli da pomisle da su u pitanju stare slike je objasnila rekavši: „P.S.Nisu uspomene”, i dodala hešteg #zahvalna.

Zvezda, koja je delila slike sa svog odmora na jahti na Mediteranu tokom protekle nedelje, je odmah  pojačala vrelinu fotografijama u kupaćim kostimima, koje je počelo njenom slikom u jednodelnom kupaćem kostim koji je nosila sa slamnatim šeširom, velikim zlatnim minđušama i naočarama za sunce.

Potom je nastupila parada minijaturnih bikinija.

 

 

Na jednoj slici se se izležavala na prednjem delu jahte u ljubičastom i tirkiznom bikiniju, a na sledećoj je pozirala u crveno-belom bikini na pruge u kombinaciji sa crvenim prozirnim pokrivačem, a onda je pokazala duboki crni bikini koji je bio ukrašen zlatnim detaljima. Ona je podelila različite uglove svojih kupaćih kostima, uključujući sliku ekrana video snimka koji je objavila dan pre toga na kom je plsala na prednjem delu jahte dok je nosila crni bikini ispod bele prozirne maske.

Samo nekoliko dana ranije, Hajek je počela da prihvata starenje, uključujući njene so i biber. „Žuti bikini + seda kosa = savršena kombinacija“, ponosno je napisala zvezda pored fotografija na kojima pozira pored španske zastave. Očarala je u jedva tamno žutom bikiniju, koji je uparila sa naočarima za sunce i pletenicama, prenosi InStyle.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading