Salma Hajek se u 57. godini slikala u bikiniju: Pokazala telo boginje sa zanosnim oblinama, fotku lajkovalo 1,5 milion ljudi!

Vesti 27.08.2024 12:13 0

Zanosna Salma Hajek ponovo je oduševila obožavaoce objavom na svom Instagram profilu.

salma hajek

Shutterstock

Zgodna glumica redovn objavljuje svoje fotografije na Instagramu, u raznim izdanjima, pa smo je tako videli s prosedom kosom, bez šminke ili u kućnim izdanjima. Ovog puta, Salma Hajek je odlučila da počasti pratioce svojom fotografijom u kupaćem kostimu.

Seda kosa i žuti bikini

Brineta koja ima 57 godina izgleda zanosno u kupaćem kostimu. Salma Hajek je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama objavivši fotografije u bikiniju. Tom prilikom našalila se na račun svojih sedih vlasi. "Žuti bikini + seda kosa = savršena kombinacija", napisala je ispod fotografije na kojima se njene sede ističu dok pozira uz zastavu na jahti na Ibici.

 

 

Objavu je lajkovalo 1,5 milion ljudi

Očekivano, komentari nisu izostali. Manekenka Linda Evanđelista odmah je odgovorila na njenu objavu s tri žuta srca. Objavu je lajkovalo gotovo 1,5 milion ljudi. Inače, glumica je već 15 godina u braku sa 61-ogodišnjim francuskim biznismenom s kojim ima 17-ogodišnju ćerku Valentinu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading