Ova frizura će obeležiti 2024. godinu: Podmlađuje i pruža lepršav izgled na 4 načina, apsolutni hit u Srbiji!

Vesti 31.01.2024 18:15 0

Ovaj bob se završava ispod linije vilice i karakterističan je po velikom volumenu, naročito pri korenu...

Zendaja

Profimedia

,,Old money stil" je dominirao modnom sferom. Sve dame i damice se trude da nose klasične, visokokvalitetne komade zbog kojih izgledaju ultraskupo.

Stil se sada prelio i u ,,beauty industriju". Bezvremenske, šik frizure zaposele su Instagram i TikTok, a među njima se posebno ističe jedan novi trend – ,,old money bob", za koji mnogi tvrde da će biti hit 2024. godine.

Šta je ,,old money bob"?

Osim što je najotmenija frizura koju možete nositi ove zime, ovaj oblik bob i lob frizure je jednostavan za stilizovanje. Svi najavljuju da će biti u modi i u godinama koje dolaze, tako da vredi da mu posvetimo pažnju.

Bob

Printscreen/Instagram

 

Ovaj bob se završava ispod linije vilice i karakterističan je po velikom volumenu, naročito pri korenu, krupnim loknama i krajevima uvrnutim ka unutra. Ono što se nama posebno dopada kod ove frizure jeste činjenica da se zaista može prilagoditi različitim crtama lica, pa čak i teksturama kose. Sve je u načinu na koji rešite da ga stilizujete.

Old money bob inspiracija za šišanje

Da biste postigli ovu varijantu boba, vaša kosa treba da bude pripremljena rutinskom negom kose, što znači – kvalitetnim hidratantnim maskama, šamponima i nedeljnim dubinskim regeneracijom. Kako navodi Lepota i Zdavlje, ova frizura je obimna, ali volumen izgleda prirodno, stvarajući bogatu frizuru koja se lako pokreće sa svakim korakom.

Klasičan
bob

Printscreen/Instagram

 

Volumen, talasi, uvijena ka unutra, sjajana kosa sa bočnim razdeljkom i dugim, uvijenim šiškama. Ovo je old money bob u svom sjaju.

Ravni

 

@jennyherriot Replying to @freyadee5 filmed this before I realised how much effort it is to style short hair and how LAZY I am, it has been up in a ponytail alot 🤣🤣 #longhairtoshorthair #hairtransformation #shorthair #bobhaircut #italianbob #italianbobcut #oldmoneyblonde ♬ original sound - Jenny Herriot

 

Još jedna iteracija luksuznog boba. Bez mnogo uvijanja, ali uz obavezni volumen i sa krajevima bogato uvijenim ka unutra. Većina stilista ga sugeriše uz nijansiranu plavu kosu.

Izlomljeni lob
kosa

Printscreen/TikTok/faick_hair

 

Ovo je nešto duža frizura iz kategorije dugog boba, odnosno LOB-a. Prilično retro izgled temeljen na eri zlatnog holivuda. 

,,Butterfly"

 

 

Na kraju, ali ne i najmanje važan: leptir bob. Od kako ga je Zendeja pokazala noseći prelepu 3d haljinu na crvenom tepihu, ova je frizura dobila razne kratke i duge oblike, ali je ostala simbol luksuza.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading