Savršena frizura za 2 minuta: Napravite razbarušen rep za sve prilike, kakav nosi Dženifer Lopez

Vesti 28.01.2024 20:14 0

Razbarušeni rep sa blagim talasima može biti odlična frizura za posao, ali i za posebne prilike, u kojima je nose holivudske zvezde.

dženifer lopez

Shutterstock

Kosa vezana u rep više se ne nosi samo u kući i fitnes klubu, već i u svečanim prilikama. Pokazaćemo vam kako da ga napravite za nekoliko minuta. 

Šminkerka Ema Čen na svom Instagram profilu često, pored saveta u vezi sa šminkanjem, daje savete i u vezi sa negom i stilizovanjem kose. Za razbarušen rep, koji je oduševio žene na internetu, potrebno je samo dva minuta, a postići ćete fantastičan izgled. Imaćete frizuru za sve prilike, koju obožavaju mnoge holivudske zvezde, a jedna od njih je i Dženifer Lopez.

 

 

Na vašu kosu, koja može biti ravna ili blago uvijena, nanesite malo laka za kosu koji će se pobrinuti da rep stoji na svom mestu. Prstima zagladite kosu ka potiljku i vežite je u nizak ili visok rep, kakav želite.

 

 

Kosa ne treba da bude zategnuta i zalizana, već opušteno pokupljena, da ima volumen. Rep učvrstite ukosnicama sa obe strane i oko gumice stavite pramen kose kako biste je sakrili. Posle formiranja repa, izvucite nekoliko pramenova da dobijete razbarušen efekat. Ovakav rep lepo izgleda, a imaćete frizuru za dva minuta.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading