Zendaja prestala da prati dečka na Instagramu: Fanovi zabirnuti, svi se pitaju da li je raskid na pomolu

Olja Jelić Vesti 06.01.2024 15:55 0

Zendaja, zvezda serije Euforija, na Instagramu ima 184 miliona pratilaca, ali od četvrtka ne prati nikoga na toj društvenoj mreži.

Zendaja

Profimedia

Zendaja, zvezda serije Euforija, na Instagramu ima 184 miliona pratilaca, ali od četvrtka ne prati nikoga na toj društvenoj mreži, pa ni svog dečka, glumca Toma Holanda.

Glumica je 2024. započela čišćenjem društvenih mreža, a prestala je da prati sve na stranici, uključujući kolege, prijatelje, čak i svog dragog. Premda još nije objasnila ovaj potez, 27-godišnja glumica poslednjih meseci nije bila previše aktivna na društvenim mrežama, a na njezinom X-u nije bilo nove objave od septembra. Ranije ove nedelje na Instagramu je podelila plakat za svoj novi film "Challengers" sa kratkom porukom za svoje obožavatelje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

 

"Svima želim najlepšu Novu godinu", napisala je Zendaja uz plakat filma.

Glumica je još u oktobru 2021. za People najavila da bi želela da odmori od društvenih mreža. "To što sam na društvenim mrežama čini me napetom, znam zbog toga da preterano razmišljam. Moji obožavatelji žele da sam srećna i da egzistiram mimo društvenih mreža", rekla je tada.

Glumičin dečko Tom Holand u avgustu prošle godine se distancirao od društvenih mreža kako bi zaštitio svoje mentalno zdravlje. "Instagram i Twitter smatram preterano stimulativnima. Zapetljam se i poludim kad čitam stvari o sebi na internetu, a to je vrlo štetno za moje mentalno stanje pa sam odlučio da napravim korak unatrag i izbriđem aplikaciju", izjavio je tada u videu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading