Kupi se jednom i traje za ceo život: Princeza Šarlin ima najlepši komplet za jesen, iz njega vrišti elegancija

Tatjana Badarević Vesti 18.10.2024 08:30 0

Princeza Šarlin nosi jednu od najpopularnijih tkanina ove sezone

princeza Šarlin

Profimedia

Princeza Šarlin ovih dana se pojavila na humanitarnom događaju u Monte Karlu koji je održan u znaku borbe protiv raka dojke. Širom sveta oktobar se tradicionalno obeležava kao mesec posvećen širenju svesti o ovoj opakoj bolesti, a ružičasta je zaštitni znak ove kampanje, stoga  ne čudi što je Šarlin za svoj službeni angažman odabrala detalje u ovoj nijansi, kako prenose strani mediji.

princeza Šarlin

Profimedia

 

 

Lepa plavuša odabrala je vrlo efektan i moderan komplet s potpisom modne kuće koju je osnovala dizajnerka Emilija Viksted.

Reč je o kompletu haljine midi dužine i kaputa ženstvenog, slobodnog A kroja od tvida, omiljene jesenje-zimske tkanine, koji će ove sezone biti vrlo popularan i moderan.

Tvid dolazi u prepoznatljivom pepito uzorku, ali umesto očekivane crno-bele, ova kreacija sadrži crne i svetlo ružičaste cekere.

princeza Šarlin

Profimedia

 

 

Kombinacija je vrlo profinjena, ali čik, a Šarlin ju je zaokružila jednostavnim crnim mokasinama s kopčanjem i otvorenom petom dizajnera Manola Blanika. Svemu je dodala vrlo suptilne, ali skupe dijamantne minđuše, a svidela nam se i njena nežna, diskretna šminka te kratka bob frizura koju trenutno ima.

Komentari (0)
Loading