Ovako izgleda stan razvedenog oca: Jedan detalj u kući zapazilo više od 54 miliona ljudi

Tatjana Badarević Vesti 17.10.2024 08:57 0

Tiktokerka Odri je pokazala kako izgleda stan njenog razvedenog oca

stan

Printscreen/TikTok

 

Tiktokerka Odri objavila je viralan video u kojem je pokazala kako izgleda dom njenog oca, koji se razveo.

"Barem ima zavesu za tuš", napisala je uz snimak u kojem je pokazala dnevni boravak u kojem su samo dve stolice na rasklapanje i TV, kartonske kutije u spavaćoj sobi i poluprazan frižider u kuhinji, ali i najveći hit - zavesa za tuš sa likom nilskog konja. 

 

@au.dreyyay

at least there’s a shower curtain ♬ creep - star! ★

 

Snimak je prikupio više od 54 miliona pregleda i preko 10 miliona lajkova te brojne komentare. 

"Sve deluje raštrkano, ali je čisto i organizovano u isto vreme", "Moj tata je držao svoje božićno drvce do avgust, nije nam dopustio da ga skinemo, zapravo me rastužuje kada razmišljam o tome" i "Ok, barem je čisto", pisali su tiktokeri, a Odri je u komentarima oca nazvala "genijalcem za dizajn interijera", ali i objasnila da se oseća prijatno u njegovom novom domu.  

Novi dodaci u očevom domu 

"Razvedeni očevi izmislili su minimalizam", zaključila je Odri i u sledećim videima pokazala nove dodatke u očevom domu, uključujući mikrotalasnu peć i kauč. Kako je objavljivala novosti, ljudi u komentarima počeli su da postaju sve emocionalniji.

 

@au.dreyyay the update of the century… stay tuned for more! - - - - - #divorceddad #divorce #apartmenttour #dad #dadsoftiktok ♬ creep - star! ★

 

"Srce me boli zbog ovoga", napisala je jedna tiktokerka, a drugi je priznao: "Nikada nisam imao dobar odnos s tatom. Drago mi je da neki imaju dobar odnos sa svojim tatama." 

Bonus video:

 

@najzena.rs Posle 18 godina saznao da nije biološki otac svoje ćerke! #najzena #zena #fypシ゚ #fyp #goviral #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading