"Uhapsiće te ako budeš to uradila": Isplivao stari snimak Madone i njenog pokojnog brata

Tatjana Badarević Vesti 11.10.2024 17:23 0

Iako je odnos Madone i Kristofera Ciconea počeo da puca još krajem 1990-ih, brat i sestra pomirili su se 2012. godine

Madona

Profimedia

 

Prošlo je pet dana otkako je Madona odala počast svom preminulom bratu, Kristoferu Ciconeu koji je bio njen prateći plesač, lični dizajner i umetnički direktor pa još uvek na društvenim mrežama njeni obožavatelji dele stare snimke brata i sestre.

Među raznim snimcima, tu je i ona u kojoj Kristofer, koji je preminuo od karcinoma, govori sestri da je došla policija i da će je uhapsiti ako se bude samozadovoljavala na sceni, prenosi Daily Mail. "Policija je ovde. Večeras ne možeš izvesti scenu samozadovoljavanja jer ćeš biti uhapšena", govori Madoni brat.

 

 

"Stvarno? Dobro, da vidimo šta će se dogoditi", odgovara pevačica s omehom, na šta brat istim tonom nastavlja da je uverava da će je nakon nastupa, ako to uradi, stvarno uhapsiti. Zatim Madona upita Kristofera šta se uopšte smatra samozadovoljavanjem, a on joj objašnjava.

Spomenuti snimak, koja kruži društvenim mrežama, zapravo je isečak iz dokumentarca "Truth or Dare". Kao što znamo, odnos brata i sestre dobro je poznat javnosti s obzirom na to da su se 2000. godine čak javno posvađali. Vrhunac je bio kada je Kristofer 2008. godine izdao knjigu "Life With My Sister Madonna".

Iako je odnos Madone i Kristofera počeo da puca još krajem 1990-ih, brat i sestra pomirili su se 2012. godine. "U kontaktu smo. Ponovo smo brat i sestra. Ne radim za nju i bolje je ovako. Ne mogu biti ponosniji na nju. Ima li ona glas Barbre Strejsend? Ne. Može li plesati kao Marta Grejem? Verovatno ne. Ali kombinacija njenih sposobnosti učinila ju je velikom i ostavila ogromnu ostavštinu za nju, a onda i za mene", rekao je jednom prilikom tada Kristofer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Kada je Madona otkrila da joj je brat preminuo, posvetila mu je emotivnu poruku na Instagramu u kojoj se takođe osvrnula na period svađe s bratom. "Poslednjih nekoliko godina nije bilo lako. Neko vreme nismo razgovarali, ali kad se moj brat razboleo našli smo put natrag jedno drugome. Dala sam sve od sebe da ga što duže održim u životu. Toliko ga je bolelo pred kraj. Još jednom smo se držali za ruke. Zatvorili smo oči i plesali. Zajedno. Drago mi je da se više ne pati. Nikada neće biti nikoga poput njega. Znam da negde pleše", napisala je pevačica.

Podsetimo, Kristofer je preminuo 4. oktobra nakon borbe s rakom, a uz njega su bili suprug Rej Taker i njihovi najmiliji. Osim Madone, imao je i braću Martina i Marija, te sestre Melani, Paulu i Dženifer.

Bonus video:

 

@najzena.rs Sin Majkla Džeksona otkrio šta je sve pevač zahtevao od svoje dece! #najzena #najzenasrbije #fyp #foryoupage #foryou #fypシ゚ #michaeljackson ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading