14:45 Ispovesti Višak kilograma i godine učinile su svoje: Sedimo jedno pored drugog kao dva stranca, više se ne želimo
10:28 Poznati Ipak nije kraj kao što se misli: Dženifer Lopez pribegla očajničkim merama da vrati Afleka, on ne zna kako da je izbegne
19:50 Poznati Njena najveća ljubav srušila se kao kula od karata: Evo kako Džej Lo zaista podnosi razvod od Afleka, jednu naviku je morala da promeni iz korena
19:01 Porodica Petnaest mojih prijateljica u 40-im i 50-im napustilo je muževe: Ovo je pravi razlog zašto se SVI razvode... i zašto je vaš brak u opasnosti
08:40 Ispovesti Suzana se razvela nakon 30 godina braka: Zbog 9 stvari najviše žali, pa je skrenula pažnju svim ženama na ovo
12:36 Porodica „Znala sam da laže kad je rekao da izlazi s društvom“: Evo šta sam uradila i uhvatila ga sa ljubavnicom
09:03 Ispovesti Muž nije bio ni svestan u kakvo vrzino kolo se upleo: Razvela se od njega nakon samo 4 dana braka, iza svetice se krila đavolica
09:45 Horoskop Pucaju veze, raspašće se i najstabilniji brakovi: Kraj 2024. godine biće nemilosrdan za ova 3 znaka, izvući će se samo srećnici
11:31 Ispovesti Svi su znali osim mene: Verenik je prevario s prijateljicom, a zbog njene reakcije žene joj aplaudiraju!
18:41 Porodica Ana se razvela, ali muža nije mogla da zaboravi: Njihova ljubav se ubrzo ponovo rasplamsala
16:05 Porodica Ova rečenica je početak kraja svakog braka: Deluje bezazleno, ali ako je izgovarate često, naš psiholog kaže da ste na korak od razvoda
15:20 Porodica Kako se osloboditi čoveka koji vas ne zaslužuje: Veza s ovakvom osobom iscrpljuje svu energiju
16:09 Lepota i Moda Nataša, Sara i Sajsi, koja više grmi? Poznate dame zablistale na crvenom tepihu, Seka Aleksić bacila sve u trans?
15:55 Zdravlje Svakodnevno se tuširate, ali ovaj deo tela niko ne pere: Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite
15:45 Dom i saveti Pravilo "treći dan" ovde ne važi: Većina pravi grešku sa čuvanjem ruske salate i time joj skraćuju rok
15:25 Zdravlje Zastrašujući simptom koji je promenio sve: Barbara se probudila noću zbog svraba, a onda saznala užasnu dijagnozu
15:08 Lepota i Moda Šminkali je 3 sata da bi izgledala kao žaba: Ovako je izgledala priprema za snimanje čuvenog filma, jedna stvar i dalje šokira