13:52 Poznati Video je sa 8 godina na TV-u i rekao da će je oženiti: To je i uradio, a nju su optužili da je od frajera napravila papučara!
15:57 Poznati Da li je moguće da će se i oni razvesti!? Glumica blokirala muža na Instagramu, on danima ne dolazi kući!
16:47 Ispovesti Petnaest mojih prijateljica u 40-im i 50-im napustilo je muževe: Evo prave istine o razvodima i zašto vaš brak možda visi o koncu
10:45 Ispovesti Rastala se od nasilnog muža i ostala bez dece: "Okrenuo ih je protiv mene, sada me javno ponižavaju"
13:19 Ispovesti Sin Lidije i Aleksandra je mali genije: Sa 11 godina završio fakultet, sa 13 brani doktorat, a uzor mu je najpoznatiji srpski naučnik
09:27 Ispovesti Otac je izbacio ženu i decu iz kuće: Mnogo godina kasnije sreo je konobaricu i sve shvatio
09:27 Poznati Ko je prvi tražio razvod? Žika Jakšić konačno otkrio razloge kraha braka sa Dajanom Paunović
13:40 Poznati Glumac još leči rane, a ona se već udala! Bivša supruga Kevina Kostnera i njegov prijatelj sada su muž i žena!
15:44 Porodica Detalj na porodičnoj fotografiji otkriva da li ćete se razvesti! Naučnici kažu da vam je bračna sudbina zapisana na licu
15:07 Porodica "Ovaj moj em siromašan, em nam ljubav vene": Marija uspešna i lepa udala se za majstora i upropastila život
14:03 Poznati Bivši muž Nikol Kidman već našao drugu! Samo što su se rastali, ali on izgleda nije gubio vreme!
21:47 Ispovesti Moj suprug i njegova porodica izbacili su mene i dete iz kuće, govoreći: "Jadni paraziti, kako ćete preživeti bez mene?", godinu dana kasnije požalili su za sveku reč
21:15 Dom i saveti Ovu naviku imaju svi, ali da li je opasna: Otkriveno je šta radi sipanje ključale vode u odvod
20:47 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
20:21 Porodica Marko doveo kući duplo mlađu Albanku: Kada je saznala da je slagao za godine, odmah je pozvala majku, a onda je usledio šok
19:57 Horoskop Dnevni horoskop za 18. novembar: Ovnu nalet enetgije, Raku razgovor sa bliskom osobom, Škorpiji finansijski oprez
19:28 Porodica Ostavila bebu u napuštenoj kući: Prvi komšija čuo plač, posle 10 godina majka saznala strašnu istinu