14:55 Ispovesti Zbog 2 reči "novopečenog" muža, mlada je znala da je njihov brak gotov: "Iste sekunde sam se zaledila, bila sam svesna da je razvod neizbežan"
13:27 Porodica Jorgan čuva brak! Otac Predrag Popović objasnio parovima tajnu srećnog odnosa, bez svađa i razmirica
16:27 Poznati Za nju 2025. godina nije počela dobro: Glumica za kojom Srbi lude konačno se oglasila o navodima da se razvodi
13:47 Ispovesti „Vreme je da ti neko otvori oči“: Pismo ljubavnice prevarenoj ženi o kojem priča cela Srbija
16:44 Ispovesti "Ne vara te, ne kocka se, pa šta ti hoćeš"? Kad je Mina u 47-oj odlučila da napusti muža svi su je osuđivali, ovo je kap koja je prelila čašu
16:23 Poznati "Počeo je čudno da se ponaša, tražio mi je svakakve stvari u krevetu": Nakon što se raspao brak slavnog para, sav "prljav veš" je izašao na videlo
10:40 Ispovesti Ne zna šta da radi: Nisam spreman da se razvedem, ali moja devojka više ne želi da čeka, patim u tišini
17:15 Poznati Glumica koju Srbi obožavaju nema sreće u ljubavi: Brak joj se raspao nakon 20 godina kao kula od karata, njen bivši nikako nije mogao da "svari" ovo
12:50 Poznati Pukla ljubav nakon 20 godina braka i troje dece: Važili su za zlatni par, a sada su svi šokirani zbog njihovog razvoda
13:20 Ispovesti Nakon što je saznala da će biti u invalidskim kolicima, stigli joj papiri za razvod: Majka četvoro dece htela da okonča život, a onda se desio filmski obrt
15:55 Ispovesti Ostavila sam sve, uselila se u garsonjeru, sa jednim koferom: Ispovest žene koja se razvela posle 33 godine braka
08:30 Poznati Dženifer Aniston planira da se sastane sa Bredom Pitom: Evo šta će biti tema ovog istorijskog susreta nakon što se glumac i zvanično razveo od Anđeline
10:02 Horoskop Pare stižu kao poručene: Ova 2 znaka će danas, 26. januara konačno napuniti džepove, sreća je na njihovoj strani
09:31 Ispovesti Moji roditelji su u vezi sa mojom drugaricom: U početku nisam primećivala njihove male signale, ali onda se dogodilo nezamislivo
09:03 Zdravlje Budite lenji: Evo zašto je ova navika odlična za vaše zdravlje, preporučuju je stručnjaci za dugovečnost
08:30 Horoskop Imaju srce poput kamena: Ovo su najhladniji znaci Zodijaka, neće vam pokazati ni trunku emocije
22:02 Horoskop Bićete na dobrom putu sutra, 26. januara: Univerzum će blagosloviti 4 horoskopska znaka, stižu im zaslužene nagrade
21:27 Ispovesti Kada su mi se poderale farmerke, znala sam ko će mi pomoći: Ona se odmah bacila na posao, a ovaj detalj nisam očekivala