Smeh do suza: TikTokerka komičnim snimkom prikazala promene ženskog tela, rekviziti su joj hit!

Vesti 27.01.2024 22:02 0

Ako ste trudni, dojite ili imate menstruaciju, ovaj video će vam sigurno biti zanimljiv i poistovetiti ćete se sa ovom mamom...

mama

Printscreen/TikTok/thehutchinsons

Telo žene prolazi kroz velike promene tokom i nakon trudnoće, a nije tajna da je trudnoća jedan od najvećih izazova za žensko telo. Niste vi jedini koji se spremate za dolazak deteta, priprema se i telo. Kukovi se šire, stomak raste, a grudi postaju veće i teže. Štaviše, tokom trudnoće, grudi se mogu povećati do 3 veličine!

Tkiva dojke su stalno izložena različitim nivoima hormona estrogena i progesterona. To su hormoni koji se menjaju tokom menstruacije, trudnoće, dojenja i menopauze. Tokom života, a posebno tokom trudnoće i dojenja, veličina i oblik dojki mogu se značajno promeniti, piše Miss7.

dojenje bebe

Shutterstock

 

Ako ste trudni, dojite ili imate menstruaciju, ovaj video će vam sigurno biti zanimljiv i poistovetiti ćete se sa ovom mamom. Kako se dojke menjaju tokom trudnoće i dojenja i kako izgledaju nakon dojenja? Na duhovit način, upravo je to pokazala majka troje dece Tamira Hačinson na svom TikTok kanalu. Video je pregledan više od 140 hiljada puta i ima preko hiljadu komentara – pogledajte zašto.

 

 

Svi mi koji se bavimo neujednačenim grudima i pomirili smo se sa asimetričnim telom posle porođaja, zahvalni smo na još jednom postu koji baca svetlo na to kako mame zaista izgledaju! 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading