"Kako neko može biti toliko lep?!" Britni Spirs otkrila u kojim slavnim damama vidi uzor, a evo ko je na njenoj listi

Tatjana Badarević Vesti 17.10.2024 09:27 0

Pevačica je, kako kaže, razmišljala o svojim prijateljicama te je odlučila da podeli ko su joj najveći uzori

Britni Spirs

Profimedia

 

Pevačica Britni Spirs otkrila je koje  slavne žene je inspirišu i žene koje su njene simpatije. Među njima su se našle Pamela Anderson, Selena Gomez, Kendal Džener i druge slavne dame, kako prenosi Telegraph Online.

"Želim da imenujem žene koje me inspiršu. Pamela Anderson je klasika i čini mi se da je jako draga. Natali Portman jer je "najkul" osoba ikad, čak sam je i upoznala u Njujorku i imale smo istu majicu. Kamila Kabeljo, pevačica, jer je toliko lepa i tera me na smeškanje. Njena ličnost je toliko slatka i šaljiva, mislim da je zdravo biti luckast. Volela bih da sam takva", poručila je ona putem Instagram storija.

Spomenula je i Kendal za koju je napisala: "Da li je normalno da je neko toliko lep?" U svojoj objavi je spomenula i Selenu i Dru koje je opisala "apsolutno prekrasnima".

Poznati

Printscreen/Instagram

 

 

Britni je odlučila da sa svima podeli svoju listu jer je razmišljala o svojim ženskim prijateljstvima. "Imam ženske prijateljice i družimo se s vremena na vreme, ali nije isto kao kad smo bile mlađe. Pišem svoj roman i učim o sebi. Ali, nedostaje mi da budem šašava sa svojim prijateljicama", dodala je Spears.

Komentari (0)
Loading