Ko je devojka Lijama Pejna koja ga je ostavila dva dana pre tragedije? Zaklinjao se u njihovu ljubav, branio je od svih

Nedeljko Tišanović Vesti 17.10.2024 10:46 0

Tragična priča...

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Devojka Lijama Pejna, bivšeg člana benda "One Direction", koji je preminuo u dvorištu hotela u Buenos Airesu u 32. godini, Kejt Kesidi, ostavila je pevača u Argentini dva dana pre njegove smrti i vratila se u Sjedinjene Američke Države.

Kejt je u ponedeljak podelila video na TikToku u kojem je otkrila da se vraća kući na Floridu nakon što je provela dva nedelje s pevačem u Argentini. Prvobitno je planirala tamo ostati "pet dana", ali su se planovi promenili...

.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Cassidy (@kateecass)

 

.

Osećala sam se kao da moram da idem kući — rekla je u videu u kojem je snimila svoj let nazad u SAD.

Njih dvoje su odleteli u Buenos Aires na koncert njegovog bivšeg kolege iz benda, Nila Horana, ali je Lijam odlučio da ostane još u toj zemlji. Njegova poslednja objava na Snepčetu prikazuje ga kako srećno pozira sa svojom partnerkom koja je u bikiniju dok su se gledali u ogledalo.

Predivan dan u Argentini. Srećan sam što imam malo vremena za odmor — poručio je tada na društvenim mrežama, a onda se dogodila tragedija koja je potresla ceo svet.

Ko je Kejt Kesidi? 


Kejt i Lijam prvi su put počeli da izlaze u oktobru 2022. godine, a kasnije te godine debitovali su i na crvenom tepihu kada su se zajedno pojavili na dodeli Fashion Awardsa.

U maju 2023. počele su da kruže glasine da su raskinuli, no oni su to opovrgli kada su se pojavili zajedno u Londonu. Kate je takođe bila uz Liama kada je kasnije te godine hitno prevezen u bolnicu s "ozbiljnom infekcijom bubrega", piše Jutarnji.

.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Cassidy (@kateecass)

 

.

Kejt je influenserka iz Londona koja je diplomirala na Univerzitetu Coastal Carolina u proleće 2021. Na Instagramu je prati više od 260.000 ljudi, a ona često putuje svetom i objavljuje svoje avanture sa zanimljivih destinacija.

Vrlo brzo nakon što je njihova veza postala javna, obožavaoci popularnog pevača počeli su je optuživati na društvenim mrežama da je s Lijamom samo zbog njegovog novca. Pevač je tada stao u njenu odbranu, objavio fotografije ružnih optužbi i javno ih podelio na Instagramu.

.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Cassidy (@kateecass)

 

.

Moram reći da mi možete reći bilo šta i to me neće uvrediti. Nikada nisam osećao ovakvu ljubav kakvu osećam prema Kejtlin. Mi jedno drugo činimo boljim ljudima. Ako je sa mnom samo zbog novca, dao bih joj sve što imam. Ali nije znam da sam zabavna i draga osoba. I boli me briga, reći ću svima da sam po prvi put u životu istinski srećan što sam ovo što jesam i to je neprocenjivo — poručio je tada.

Podsetimo, Pejn je kao pevač debitovao 2008. godine kada je bio na audiciji za britanski televizijski šou "The X Factor". Nakon što je eliminisan na takmičenju, ponovo je otišao na audiciju 2010. godine kada je stavljen u grupu s još četiri mladića kako bi osnovali One Direction, koji je postao jedan od najpopularnijih boy bendova svih vremena.

Pejn je bio poznat kao jedan od glavnih tekstopisaca u One Directionu, zaslužan kao koautor više od polovine pesama na trećem i četvrtom albumu benda. Grupa se raspala 2016. godine, a Pejn je nastavio samostalnu karijeru.



Bonus video:

@najzena.rs Ovo je najmlađi sin Majkla Džeksona! Godinama se krio od javnosti #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs


 

 

Komentari (0)
Loading