Opet potkačila svoju zaovu na najgori mogući način: Megan Markl pokazala koliko nema milosti prema Kejt Midlton

Tatjana Badarević Vesti 17.10.2024 09:50 0

Megan Markl je iskoristila taj događaj da se još jednom prikaže kao žrtva

Megan Markl i Kejt Midlton

Profimedia

 

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl (43), odstupila je od britanskih kraljevskih dužnosti početkom 2020., kada su ona i suprug, princ Hari (40), doneli odluku o preseljenju iz Velike Britanije u Ameriku. U više navrata blatili su Harijevu porodicu.

Dali su intervju Opri Vinfri u kojem su istakli kako su postojali rasistički komentari oko boje kože njihovog tada još nerođenog sina Arčija, što je Megan strašno pogodilo, ali i Harija koji želi da iskoreni rasizam u svakom obliku. U Netfliksovom dokumentarcu "Harry & Meghan" izgovorili su razne gadosti o tome kako su se članovi kraljevske porodice ponašali prema njima i prikazali sve u lošem svetlu. Kao da ta dva medijska istupa nisu bila dovoljna, princ je objavio i memoare "Rezerva" u kojima je zapečatio sudbinu i čini se, onemogućio dobre odnose s bratom, snajom Kejt, ali i ocem, kraljem Čarlsom.

 

 

Megan je ovih dana učestvovala u manifestaciji "Dan bez ekrana" u Santa Barbari, gde je devojčicama i tinejdžerkama govorila o svom iskustvu u britanskoj kraljevskoj porodici. Navodno je rekla kako je ona osoba koju su najviše maltretirali od svih u svetu. Da je Megan to izgovorila tvrdi Larisa Mej, osnivačica udruženja "#HalfTheStory", organizacije koja promoviše mentalno zdravlje kod tinejdžera. 

"Imali smo aktivnost u kojoj smo pričali o raznim događajima u životu, a Megan je pričala o tome kako u svetu ne postoji osoba koju su više maltretirali od nje', tvrdila je Larisa za Vanity Fair. 

Iako su strani mediji pokušali da dođu do komentara vojvotkinje, ona se nije oglasila po tom pitanju. Ipak, izvor za The Post Friday tvrdi kako je Megan govorila o iskustvima sa onlajn zlostavljanjem, ali da nikad nije tvrdila da je ona osoba koja je bila najviše maltretirana ikad. 

Pratioci na društvenim mrežama su zgroženi mogućnošću da je Megan tako nešto izgovorila i veruju kako je za cilj imala da ponizi i Kejt Midlton jer joj je, prema onome što je pričala Markl, probleme dok je živela u palati stvarala i buduća kraljica Kejt.

"Ona je zločesta osoba. Vidi joj se po očima", kritikuju je. Ovo je samo još jedan od razloga zašto većina Britanaca ne voli Megan, a vrlo je moguće da je nakon ovog istupa neće hteti da je vide u njihovim krajevima, koje ionako izbegava. 

Komentari (0)
Loading