09:45 Porodica Neviđena vaspitna metoda: Otac tera ćerku od 6 godina da plaća kiriju za svoju sobu, ljudi zgroženi
11:52 Horoskop Muškarci rođeni u ovom znaku su najbolji očevi: Posvećeni su i privrženi deci, stvoreni su za očinstvo
16:31 Porodica "Tata, daj stan – ti si svoje proživeo!": Rečenica koja je slomila Jovicu, ćerka nije imala milosti
19:55 Poznati Afera sa koleginicom mu je promenila život i to tek posle 50 godina: Slavni glumac saznao i srećne i tužne vesti, tresao se od šoka
18:40 Poznati Umešao se i on— "prekinite sa glupostima": Otac Anđeline Džoli oštro reagovao na odnos Breda Pita i njegove ćerke
15:22 Poznati "Sa ovim si zapečatio svoju sudbinu": Vapaj oca Megan Markl odjeknuo svetom, a zbog ovog se smatra da je tek sad "nagrabusio"
16:23 Poznati "Mojim unucima je uskraćeno njihovo pravo": Otac Megan Markl očajan zbog ćerkinih poteza, a evo šta je rekao za kralja Čarlsa
13:10 Porodica 10 znakova koji ukazuju na to da će vaš partner biti dobar otac: Evo koje karakteristike pokazuju da je muškarac dobar "materijal" za tatu
16:20 Poznati "Oduvek je želeo da postane otac": Majka Džastina Bibera otvorila dušu o svom sinu, pa podelila sa svima emotivne porodične trenutke
17:07 Poznati Skandal drma Holivud: Evo zašto mnogi misle da je slavni sportista biološki otac Kloi Kardašijan
11:59 Porodica Tvrdi da mu je to spasilo brak: Sve godine uzima odmor od žene i dece da ohladi glavu, njena reakcija ostavlja bez teksta
13:19 Porodica "Dajemo ćerku (3) na usvajanje": Otac nas je sve zgrozio nakon što je javno rekao zašto više ne žele svoje dete
22:10 Horoskop Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!
21:42 Lepota i Moda Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
20:42 Zdravlje Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje
20:13 Porodica „Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!
19:44 Horoskop Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac