Okliznula se i pala dok je hvatala bidermajer, ali mlada odlučila da ponovi bacanje: Ovaj gest izazvao oprečne komentare, šta vi kažete za ovu situaciju?

Nedeljko Tišanović Vesti 03.10.2024 12:35 0

Kako vi ovo komentarišete?

Printscreen/Instagram

Printscreen/Instagram

Na jednom Instagram profilu pojavio se snimak jedne svadbe na kojem mlada baca bidermajer.

Kada je došao trenutak da mlada baci bidermajer, atmosfera u sali je postala napeta zbog iščekivanja. Mlada je, međutim, toliko snažno bacila bidermajer da je buket udario u plafon, a jedna devojka, dok je trčala prema bidermajeru, okliznula se i pala na pod.

Iako su svi očekivali da će se situacija tu završiti, mlada je odlučila da bacanje mora da ponovi. Uzela je bidermajer od devojke koja je pala i sa osmehom na licu ponovila bacanje. Gosti su je bodrili, a uzbuđenje je ponovno napunilo prostoriju dok su se devojke pripremale da uhvate bidermajer, nadajući se da će sreća biti na njihovoj strani.

Ovog puta bidermajer je uhvatila druga devojka, te je ovaj snimak izazvao oprečne komentare na društvenmim mrežama:
"Nije fer prema djevojci da se baca ponovo ako je mlada bila smotana", "Baš bezveze. Čemu bacanje ponovo?" - bili su samo neki od komentara.

 

 

Šta vi kažete za ovu situaciju?

 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Mladenci iz Čačka obrnuli igricu! Evo šta su poklonili gostima! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading