Teško da vam se neće smučiti: Ljudi su hvalili mladinu venčanicu, a onda je otkrivena jeziva tajna

Slobodanka Ćorić Vesti 29.09.2023 14:55 0

Devojka je na godišnjicu svog braka podelila veoma interesantnu fotografiju na sajtu Reddit i njom najpre zbunila ljude, a zatim ih i šokirala

mlada

Printscreen/Instagram

Fotografija koju je na sajtu Redit objavila jedna mlada žena izazvala je opštu nevericu, a komentari su se nizali.

Skoro svaka devojka na planeti barem jednom u životu mašta o danu svog venčanja i zamišlja ga do tančina s nizom predivnih i srećnih trenutaka, sa unapred pripremljenim i dobro organizovanim scenarijem. To uključuje i osmišljavanje venčanice, izbor torte, odluku koliko će gostiju biti pozvano, ali i mnoge druge stvari poput dekoracije, hrane, muzike, cveća, bidermajera, nakita, frizure, aksesoara. One koje su već došle do te faze i već su pred činom izgovaranja sudbonosnog “da”, smatraju da će njihove zvanice uveličati taj njima poseban dan i ispoštovati celu proceduru koju nosi takva proslava.

mlada

Printscreen/Instagram

 

Svi znaju da je na venčanju u prvom planu mlada, međutim, mnogi žele da ukradu taj šou i umesto da uveličaju veselje mladencima, ispromovišu sebe. Ni to nije loše ako je u pitanju mladina sestra ili bliska rođaka. Uostalom, setimo se Pipe Midlton sa kraljevskog venčanja njene sestre Kejt i princa Vilijama. O njoj se pričalo mnogo posle tog događaja, ali i kasnije kada je i sama stala na ludi kamen.

Ipak, priča jedne devojke dobila je potpuno drugačiji ton kada je jedna osoba na njenom venčanju pokušala da bude u prvom planu i potpuno baci u drugi plan nju – mladu. Devojka je na godišnjicu svog braka podelila veoma interesantnu fotografiju na sajtu Reddit i njom najpre zbunila ljude, a zatim ih i šokirala. Bilo je i onih koji su istakli kako im se zbog priče zgadilo, kao i da će dobro razmisliti kako će izgledati njihovo venčanje.

Naime, na fotografiji izgleda kao da ona i njen suprug plešu na podijumu, pri čemu su čvrsto i zaljubljeno pripijeni jedno uz drugo. Ona je u beloj svetlucavoj haljini i sa kosom elegantno pokupljenom u nisku punđu, isprepletanu s nekoliko kikica. Vidi se i zgodni muškarac u elegantnom odelu.

U opisu slike devojka je napisala o čemu se radi i time zaprepastila sve čitaoce Reddita.

– Izgleda apsolutno prelepo, zar ne? Šteta, ali to je moja svekrva na mom venčanju pre sedam godina – otkrila je ona.

Na slici je dakle mladoženjina majka koja je odlučila da se na njegovoj svadbi pojavi u dugačkoj ukrašenoj haljini nalik venčanici, i to u beloj boji, pri čemu mu je u jednom trenutku pala u zagrljaj i plesala sa njim kao da je po sredi njeno slavlje, a ne njene snaje i sina.

Komentari (0)
Loading