Devojačko veče proticalo u najboljem redu, ali usledio je preokret: Mlada je odlučila da drugaricu ne zove na svadbu iz bizarnog razloga

Olja Jelić Vesti 13.01.2024 14:02 0

Svi tvrde da je mlada nepravedna.

Mladina drugarica koja nije pozvana na svadbu

Printscreen/TikTok

Mlada žena tvrdi da nije bila pozvana na venčanje svoje bliske prijateljice jer je na društvenim mrežama bez dozvole postavila slike devojačke večeri.

Ejmi Dikinson tvrdi da buduća nevesta "nikada nije razgovarala" sa njom nakon incidenta koji se dogodio. Na TikToku ona je opisala šta se dogodilo. Video je prikupio više od milion pregleda. Iako su bile dobre drugarice, mlada je odlučila da je ne pozove na venčanje.

- Vreme je za priču o tome kako nisam pozvana na venčanje - rekla je ona u videu.

TikTokerka je objasnila da su buduća mlada i ona bile zaista dobre prijateljice i da je izdvojila 1.000 dolara da bi prisustvovala devojačkoj večeri na tropskom ostrvu na Velikom koralnom grebenu u Australiji. Međutim, umesto da uživa u zajedničkom vremenu, Dikinsonova je rekla da je provela vikend u nemiru.

Poslednje večeri devojačkog vikenda, mlada je zabranila telefonske pozive na večeri, pre nego što je neko to ipak prekršio. Mlada je bila besna, kao i njena majka.

U početku je devojka verovala da je njena mama možda bila uznemirena što je još jedna drugarica prekršila zabranu poziva tokom večere - ali je bila šokirana kada je otkrila pravi razlog zbog kog je besna, piše "Njujork post".

 

@amzdicko HORROR STORY! I still cannot believe this happened to me. This is the meanest thing a girl has ever done to me… story time about how I was uninvited to a wedding #storytime #uninvitedweddingguest #uninvitedtoawedding #horrorstory #meangirls ♬ original sound - Amy Dickinson | Travel&Comedy

 

 

 

- Odjednom, majka ustaje... i pokazuje na mene i kaže: "Kako se usuđuješ da postaviš fotografiju moje ćerke na devojčkoj večeri?" Pomislila sam "Šta?", prisetila se. Majka je bila iskreno zabrinuta. Nisam razumela da je to protokol. Fotografija koju sam postavila nije imala nikakve veze sa samom žurkom – to je bio samo prelep snimak - rekla je ona.

Ona je kasnije podelila snimak ekrana na TikToku koji prikazuje fotografiju, što je mladu i njenu majku razbesnelo. Ubrzo nakon, njen devojački vikend se završio i ona se vratila kući. Potom je primila telefonski poziv od mlade.

 - Hej Ejmi, razmišljala sam o tome šta se desilo tokom vikenda i jednostavno mislim da mi ne bi bilo prijatno sa tobom na venčanju - navodno je rekla buduća mlada.

- Naravno da ne idem na vaše venčanje, ne mogu da se setim ničeg goreg... Tvoje ponašanje tokom vikenda mi je bilo ispod časti - odgovorila joj je, prenosi Republika.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading