"Ne želimo goste koji će doći samo zbog besplatne hrane i pića": Buduća mlada kontroverznim stavovima razbesnela javnost

Tatjana Badarević Vesti 14.08.2024 09:03 0

Medelajn Vajt izazvala je buru reakcija nakon što je iznela neobične stavove povodom svog venčanja.

mlada

Printscreen/TikTok

 

Jedna devojka je izazvala buru reakcija nakon što je podelila svoje "kontroverzne" odluke u vezi s organizacijom vlastitog venčanja. Medelajn Vajt priznala je kako nije očekivala da će njeni izbori izazvati toliko negativnih komentara, te je u šali rekla: "Možda se stvarno pretvaram u bridezilu".  Na TikToku je otkrila da je njena prva odluka, koja je izazvala podele, bila organizacija venčanja na egzotičnoj lokaciji, piše The Sun. 

Zbog tog izbora mnogi je optužuju da je "sebična", jer će time isključiti goste koji ne mogu priuštiti sebi putovanje. Medelajn je, međutim, rekla da je to bila i namera: "Ne želimo goste koji će se samo pojaviti zbog besplatne hrane i pića. Ako neko ulaže trud i novac da dođe do druge destinacije, to znači da im je zaista stalo do nas." Naime, njihova svadba će održati u Evropi dok oni i njhove porodice žive u Americi. 

 

@madeleine_white

Maybe i am becoming a bridezilla afterall ♬ original sound - Madeleine White

 

Još jedna neobična odluka Medelajn i njenog verenika bila je izostanak tradicionalnih govora na venčanju. "Samo će moj tata održati govor, a Endruov tata će nazdraviti za dobrodošlicu, objasnila je, "I to je to."

Takođe, Medelajn je najavila da će postojati strogi dress code za goste, što je takođe izazvalo kritike. Ona je, međutim, opravdavala ovu odluku, rekavši da dress code pomaže da se izbegne konfuzija.

Korisnici TikToka nisu se suzdržali od izražavanja mišljenja u komentarima. Neki su izrazili razumevanje za kritike, ističući kako bi putovanje na takvo venčanje zahtevalo značajne finansijske izdatke. Drugi su napomenuli da bi se osećali krivima da nateraju prijatelje i porodicu da troše ušteđevinu na prisustvovanje venčanju.

Jedna osoba je spomenula i probleme sa zdravljem starijih članova porodice koji možda ne bi mogli prisustvovati udaljenom venčanju, dok je druga osoba podelila iskustvo svoje porodice, koja nije mogla prisustvovati venčanju rođaka zbog finansijskh razloga.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading