Završavaju se važne borbe, dešava se Mesečev trigon sa Jupiterom: 3 horoskopska znaka osetiće ovu promenu, očekuje ih pobeda nad problemima

Nedeljko Tišanović Vesti 03.10.2024 15:08 0

Saznajte šta su vam planete pripremile...

planete

Shutterstock

Horoskop za 3. oktobar 2024. sugeriše da, uz dovoljno truda, možemo postići ono što nam je potrebno, a tri horoskopska znaka - Bik, Lav i Devica konačno završavaju važne borbe.

Tokom Mesečevog trigona s Jupiterom, očekuje ih pobeda i pozitivna energija.

Bik

Očekuje ih neverovatna spoznaja, a tokom ovog tranzita, njihovi problemi će početi da imaju smisla. Stvari se sastavljaju, a Bikovi će shvatiti da su se borili za ono što im je zaista važno. Očekuje ih novo razumevanje i sreća, pa će moći da puste brige i uživaju u životu.

Lav

U ovom periodu, Lavovi će se osećati nepokolebljivo i sposobni da deluju bez previše razmišljanja o svojim borbama. Osećaće se slobodno i osveženo, shvatajući da život ima mnogo više od samih izazova. Ovaj dan donosi im snagu i nadu, omogućavajući im da se oslobode tereta.

Devica

Device će naučiti važne lekcije o puštanju. Godinama su se borile s jednom situacijom, a tokom ovog tranzita shvatiće da je u redu napustiti borbu. Iako to nije lako, lekcija će im pomoći da vide svoje borbe kao prolazne i neophodne, dajući im šansu za srećniji život.

Ukratko, ovaj dan donosi mogućnost završetka borbi i nova razumevanja za Bikove, Lavove i Device.



Bonus video:

@najzena.rs Tri horoskopska znaka u oktobru čeka neviđena sreća #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading