Nedeljni horoskop od 9. do 16. septembra: Četiri znaka čeka velika sreća, loši dani su zauvek iza njih

Nena Janković Vesti 09.09.2024 13:12 0

Kada je u pitanju ova nedeljna prognoza, važno je da nam je Sunce i dalje u znaku Device, što će reći da nam je ovo nedelja kada ćemo mnogo toga raditi i biti posvećeni radu i poslovnim aktivnostima.

kardašijan

Profimedia

Merkur se 9.9. vraća u znak Device, što donosi mnogo toga racionalnog i mogućnost da budemo mnogo više povezani sa sobom na svakodnevnom nivou. Ovo će posebno biti dobar aspekt za sve one koji su rođeni u znaku Device, u znaku Jarca i u znaku Bika. Zemljani znaci će moći narednih dana da budu stabilni u svojim odlukama posebno kada su u pitanju finansije i njihove poslovne ambicije. 

Takođe vrlo zanimljiv datum će biti 11. septembar kada će Merkur izaći iz svoje retrogradne senke sa četvrtog stepena Device, što donosi vrlo izazovan period za Ribe,  Strelčeve i Blizance koji će i te kako osetiti ovu energiju koja ih pokreće i stvara im mnogo bolje emotivne odnose. 

Od 7. septembra aktivan je kvadrat između Merkura i Urana, što će reći da način razmišljanja je veoma zbunjujući posebno za osobe koje imaju Sunce u znaku Lava ili u znaku Bika. Tokom ove radne nedelje jako je važno da Lavovi i Bikovi vode računa o načinu kako komuniciraju i na koji način predstavljaju sebe u javnosti. 

I dalje je Mars u znaku Raka, tako da Rakovima i Ovnovima ovo može biti intenzivna nedelja pa je jako važno da vode računa o svojim emocijama i o načinu na koji ih ispoljavaju.

Kada su u pitanju Vage, ovaj Mars im otvara stare rane ili probleme iz prošlosti kada je u pitanju aspekt ljubavi ili aspekt emocija pa je jako važno da do kraja nedelje povedu računa o tome. 
 

Komentari (0)
Loading