Dnevni horoskop za nedelju, 13. avgust: Blizancima sve ide od ruke, Devicama se komplikuje poslovna situacija

Vesti 12.08.2023 19:35 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za sutra

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika podrška u emotivnom smislu. Bićete veoma zadovoljni stvarima koje su bitne za vas odnos da poslom. Dobro se osećate. 

Bik 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju ljubavni odnosi i već ste prezasićeni odnosima koji su puni negativnih emocija. Čuvajte se naglih odluka o mogućim emotivnim reakcijama članova porodice. 

Blizanci

Tokom narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Vodolije koja vam je veliko životno otkrovenje. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim planovima i željama. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Do kraja dana povedite računa o mogućim aspektima sukoba sa partnerom. Nije sve onako kako ste zamislili i to vam se može vratiti kao bumerang. Zdravlje je stabilno ali kritično je spavanje. 

Lav 

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i samopouzdanja pa vam donosi veoma zanimljive susrete i razgovore sa ljudima koje dugo niste videli. Što se tiče posla podesite sebi opcije da vi budete na prvom mestu. 

Devica 

U narednih pet dana povedite računa o mogućim blokadama u komunikaciji sa partnerom i poslovnim saradnicima. Tvrdoglavo se ponašate kada je reč o novim poslovnim planovima. 

Vaga

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i porodicom. Bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice kada je reč o novcu i novčanim sredstvima. 

Škorpija

Danas je moguće da se pokrenu neke nove stvari koje ste ranije pokušavali da pokrenete. Nemojte da mešate privatni i poslovni život, posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom.

Strelac 

Do kraja dana pokušajte da se posvetite svemu onome što ste propustili. Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji red. Zdravlje je odlično. 

Jarac

Vaše mišljenje je veoma komplikovano i ne možete da se posvetite svemu onome što ste planirali. Sačekajte nekoliko dana i bićete drugačije raspoloženi u odnosu na vašu budućnost. 

Vodolija

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim odnosima koji su loši i negativni. Ovo je nesto sto morate da resavate sami i bez ičije pomoći i podrške. Ljubavna situacija je stabilna zbog toga što dajete sve od sebe. 

Ribe 

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu i uopšte partner se menja u pozitivnom smislu. Posao je u drugom planu pa vas ništa ne zanima. 

Komentari (0)
Loading