Dnevni horoskop za nedelju, 28. maj: Rakove čeka svađa sa partnerom, a Bikove sreća u ljubavi

Nena Janković Vesti 27.05.2023 20:42 0

Danas su planetarni aspeki prilično povoljni za sve znake

Ljubav

Shutterstock

Ovan 

 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe koja može da vam pomogne u rešavanju problema sa poslom. Nemojte sumnjati u sposobnosti drugih jer i drugi mogu imati znanja kao i vi. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti. 

 

Bik 

Venera u Raku je idealno postavljena danima i ukazuje da je ovaj trenutak divno postavljen da se pokrenete u smislu ljubavi. Da se konačno oslobodite svega onoga što ste nakupili i ima veze sa vašom negativnim energijom već duže. 

 

Blizanci

Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama u smislu emocija. Mars u Lavu vam daje mogućnost da poslovno možete da napredujete samo ako budete koncentrisani i posvećeni mnogo više onome što možete raditi narednih nekoliko dana. 

 

Rak 

Ljubavna situacija je veoma zategnuta zbog vaše potrebe da se okrećete čas ovako čas onako. To je nešto što partneru itekako smeta i ostavlja utisak da ste se ohladili ili brinete samo o sebi. Pokušajte da se odmorite što se tiče posla i planirajte manji odmor uskoro. 

 

Lav 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja može da vam mnogo pomogne i da vam bude od velike poslovne koristi u narednim mesecima. Posao je vama bitan u ovom periodu jer se otvaraju neke nove novčane mogućnosti.

 

Devica

Do  kraja dana povedite računa o mogućim blokadama sa partnerom i njegovim planovima pristupite mnogo ozbiljnije. On to očekuje od vas posebno kada su u pitanju putovanja i mogući odlasci van zemlje. Problemi sa spavanjem. 

 

Vaga 

Nedelja je veoma komplikovan dan za vašu komunikaciju sa porodicom jer oni očekuju mnogo više od onoga što ste planirali da uradite za njih. Čuvajte svoju energiju za sebe i za svoje potrebe. 

 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi na poslu i to prenosite na sve odnose. Ljubavna situacija je veoma zategnuta jer i tu prenosite svoju sklonost da dominirate. Čuvajte se prehlade. 

 

Strelac

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje velika odluka i to najviše očekuju ljudi koji vas najbolje poznaju. To će biti odluka koja se odnosi na totalnu promenu vaseg načina života. Vaše je da li ćete i kako sve to uraditi. Glavobolja. 

 

Jarac 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim rezultatima što se tiče posla i poslovnih aktivnosti. Najvažnije je da ste uspeli da sve završite u roku i po rasporedu koji ste planirali. Moguci su problemi sa spavanjem. 

 

Vodolije 

Početak dana je pod uticajem Marsa u Lavu i bićete usmereni na rešavanje tudjih problema a posebno pod uticajem vaše potrebe da sve uradite onako kako vam dodje u datom trenutku. Budite u skladu sa sobom. 

 

Ribe 

Od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite, to ćete shvatiti narednih nekoliko dana posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Probajte da podignete sebe na mnogo viši nivo razmišljanja. 

 

Komentari (0)
Loading