Najjače će PUN Mesec u Vodoliji uticati na OVA 4 znaka: Spremite se na BURU problema, sve zarad SREĆNE budućnosti

Vesti 10.08.2022 11:30 0

Astrolozi ističu koja 4 horoskopska znaka očekuje najjači uticaj punog Meseca

Najjače će PUN Mesec u Vodoliji uticati na OVA 4 znaka: Spremite se na BURU problema, sve zarad SREĆNE budućnosti

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Pun Mesec u znaku Vodolije očekuje nas 12. avgusta 2022. godine, a horoskop predviša da će imati moćnu energiju i da se sada možemo osloboditi onoga što nam više ne prija i ne služi u životu. Ovo je dobra praksa jer vam može otvoriti vrata srećne budućnosti, da stvorimo život kakav želimo. Sada imate prilike da se posvetite razvoju u svakom smislu.

Bik

Očekuju vas promene na polju karijere i na polju vašeg duhovnog rasta. Pošto vam stabilnost i predvidljivost mnogo znače, neočekivani događaji mogu da vas isprva izbace iz koloseka, ali ćete kasnije shvatiti da se sve dogodilo za vaše najviše dobro. Važno je da ostanete mirni i promišljeni, čak i kada osetite snažan nalet emocija. Sada je vreme za novu transformaciju i malo drugačije shvatanje života.

Lav 

Super pun Mesec donosi vam turbulencije u odnosima sa voljenima, kao i u opštem blagostanju i zdravlju. Može doći do određenih nesporazuma, možda čak i svađa, koji će uznemiriti i vas i drugu osobu. Vaš prvi instinkt će biti da se brinete o drugoj osobi i da je uverite u svoju ljubav, ali istovremeno da ne zaboravite da slušate sebe i vodite računa o svojim potrebama. Budite malo pažljiviji i ne radite stvari prenagljeno.

Škorpija

U sebi ćete osetiti rascep između svoje nežne, emocionalne strane i racionalnog dela svoje ličnosti. Dozvolite sebi da budete ranjivi i pokažite svoje slabosti, ali možda je vreme da ponovo uspostavite svoje granice sa onima koji su vam bliski. Ostanite verni sebi i drugima i sledite svoje ciljeve i snove. Sada je vreme da promenite svoju komunikaciju sa okruženjem. U odnosu sa drugima vas čekaju izazovi, ali sve zavisi od vaše reakcije.

Vodolija

Ovogodišnji pun Mesec je u vašem znaku, pa ne čudi što ćete sve intenzivnije osetiti njegove efekte. Ovo je sjajna prilika da odvojite nekoliko trenutaka za samorefleksiju i razmislite koje ste odluke doneli nedavno, kako su se isplatile i šta možete učiniti drugačije u budućnosti. Ne živite u prošlosti, već iz nje izvlačite važne lekcije i na taj način obezbedite sebi prostor za napredak.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading