Što pre nabavite ovu KUĆNU biljku: Divno izgleda, ali i štiti od LOŠE ENERGIJE i ZLIH SILA

Vesti 22.09.2022 22:45 0

Ako razmišljate da u svoj životni prostor uneste novu biljku, neka to bude ova

Što pre nabavite ovu KUĆNU biljku: Divno izgleda, ali i štiti od LOŠE ENERGIJE i ZLIH SILA

Shutterstock

 

Prema feng shuiju, pahira je jedna od najmoćnijih biljaka za privlačenje blagostanja. Prema verovanju, ovo egzotično drvo može poboljšati finansijsku situaciju porodice i privući novac u kući, ali može i zaštititi svoje vlasnike.

U prevodu sa latinskog, reč "pahira" znači "masno", što nije slučajno jer je stabljika biljke zaista prilično "puna".

U prirodi visina pahire dostiže 20 metara, ali u kućnim uslovima, čak i uz najpažljiviju negu, drvo neće prelaziti 1,5 metar. Listovi su tamnozeleni, po obliku podsećaju na kesten, a cvetovi mogu biti beli ili žućkasti.

Veruje se da će uzgajanje pahire pomoći da privučete bogatstvo u dom, da povećate samopouzdanje i da privučete uspeh. Pored toga, ova biljka se efikasno bori i protiv negativne energije zavidnih ljudi i onih koji se pretvaraju da su prijatelji, ali u stvari pokušavaju da vam nanesu štetu.

Verovanja vezana za pahiru

Kada se pojavi novi list na pahiri, smatra se da vam stiže dodatni priliv novca, bonus ili unapređenje. Međutim, ako je biljka uz dobru negu počela da vene, onda i ovo može biti znak da se pripremite za neželjene događaje, najčešće finansijske gubitke.

Pahira se nikada ne poklanja drugome jer je naviknuta na energiju jedne porodice, zbog čega neće cvetati u novoj kući. Ali, ako biljku ipak poklonite drugome, zauzvrat biste trebali tražiti mali novčić.

Cvetanje pahire kod kuće je toliko retko da se može protumačiti kao znak budućih promena. U svemu ćete imati sreće: novčana situacija će se popraviti, zdravlje će biti dobro, a oni problemi koji vam nisu dozvolili da uživate u životu iznenada će se rešiti.

Gde treba držati pahiru

Pahiru možete staviti u bilo koju sobu u kući, međutim, preporučljivo je uzeti u obzir preporuke feng shuija.

Postavljanje pahire pored radnog stola može vam povećati šanse za napredovanje u karijeri, dok pahira u istočnom delu sobe poboljšaće zdravlje članova porodice.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading