Poboljšajte vid za 5 minuta: Video koji oporavlja oči nakon više sati gledanja u ekran (VIDEO)

Slobodanka Ćorić Vesti 20.08.2024 15:35 0

Naši preci su često gledali u daljinu, upijajući prizore beskonačnih šuma i polja, dok danas većinu vremena provodimo zureći u ekrane svojih uređaja

vid

Printscreen

Moderan način života ozbiljno opterećuje naše oči. Provodimo mnogo vremena ispred računara, telefona i tableta, što dovodi do toga da naše oči stalno fokusiraju na blizu, iako su prirodno dizajnirane za promenu rastojanja između objekata.

Naši preci su često gledali u daljinu, upijajući prizore beskonačnih šuma i polja, dok danas većinu vremena provodimo zureći u ekrane svojih uređaja.

Zbog toga, sve veći broj ljudi svake godine suočava se sa problemima vida.

Predstavljamo vam koristan video koji može pomoći u poboljšanju vida kroz promenu perspektive. Ovaj video pomaže u oporavku vida i smanjenju umora i razdražljivosti. Ako ga gledate redovno (barem jednom dnevno), možete primetiti značajno poboljšanje vida.

Sličan efekat možete postići i u prirodi, na primer, tako što ćete posmatrati grane drveća, a zatim podići pogled ka nebu – to je suština promene perspektive.

Ako nemate mogućnost da praktikujete ovo u prirodi, sačuvajte ovaj video i podelite ga sa prijateljima kojima može biti od pomoći.

 

Komentari (0)
Loading