16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
13:27 Poznati Zverka u roze lateksu: Kajli Džener nema milosti prema muškom rodu - obline "pucaju" u zategnutom kostimu!
11:37 Ispovesti Došao je dan kada je filter zakazao, a mi videli kako zaista izgleda: Ovo je lice Kajli Džener bez trunke šminke
17:12 Lepota i Moda Obe u hljinama koje Srpkinje obožavaju, jedna se nosi u klub, a druga na večeru? Koja se bolje obukla, Kajli Džener ili Hejli Biber?
21:46 Poznati Da li znate ko su ove devojčice? Odrastale su pred kamerama, izgradile carstvo, a danas je njihovo ime zvučno!
15:42 Poznati ,,Rodila ga tetka": Kajli Džener otkrila šta je njen sin nasledio od čuvene manekenke, majke u Srbiji odmah dobile fras
16:33 Poznati „Jaka stvar, da nije izmislila lek za rak?“: Vlasnik restorana se pohvalio da je Kajli Džener tu večerala, ljudi ga linčovali
11:49 Poznati Udar ženske sujete na svadbi bogatih i slavnih: Mlada starleta uradila nešto što je strogo zabranjeno
20:58 Lepota i Moda Zavodi muški pol kao od šale: Rijaliti zvezda se utegla u lateks, pa onda izbacila bujni dekolte
21:33 Lepota i Moda Zlatni bikini će biti hit leta: U ovom modelu ćete se osećati kao prava zvezda, ističe obline na najlepši mogući način
10:03 Lepota i Moda Providna haljina i grudi na izvolite: Najmlađa milijarderka pokazala moćan stil na crvenom tepihu, svi su gledali u ovaj detalj
15:36 Poznati Njenog sina vrti oko malog prsta, a da li se slaže sa njegovom majkom: Otkriveno kakav odnos Kajli Džener ima sa budućom svekrvom
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima