21:00 Dom i saveti Nikada ne biste uzeli ovo da očisite šporet, a stoji vam pred očima: Skida sve moguće i nemoguće, ringle čiste kao suza
11:37 Dom i saveti Karambol u najavi: Ovih 8 stvari nikako nemojte držati pored šporeta, izazvaćete rusvaj u kući
12:52 Dom i saveti Otvarate li vrata rerne nakon pečenja: Sve domaćice greše, a samo jedno je pravilno
12:45 Dom i saveti Otvarate li vrata rerne odmah nakon pečenja: Stručnjaci upozoravaju na grešku koja može skupo da vas košta
13:34 Dom i saveti Ovo mnogi Srbi imaju u kuhinji, a opasno je po život! Zbog tog uređaja umre 40.000 ljudi godišnje u Evropi
10:59 Dom i saveti Srbi masovno vezuju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto
14:52 Dom i saveti Kako najlakše ispeći kestenje kod kuće? Ovako će biti mesnatije, a sve je gotovo za par minuta
11:07 Dom i saveti Šporet neće više biti musav: Jeftin sprej od samo 3 sastojka sprečava tragove prstiju, a postupak je nikad lakši
09:15 Dom i saveti Digla uzbunu zbog ringle, dobila prost i jednostavan savet: Smućkajte ova dva sastojka i očistite i najprljaviji šporet
08:02 Dom i saveti Ta fioka ne služi za držanje plehova: Ispod rerne se stavlja nešto drugo, iznenadićete se koja joj je prava namena!
10:31 Dom i saveti Neka vam šporet sa ravnom pločom zasija: Očistite ga bez muke pomoću 2 sastojka koja imate u kuhinji
22:03 Dom i saveti Baka mi je pokazala zdraviji način prženja jaja: I ne, nije u pitanju maslinovo ulje
21:47 Poznati "Sada znam kako izgleda pakao": Slavni glumac zbog teške zavisnosti bio na ivici propasti - imao je sve, a živeo kao propalica
21:18 Dom i saveti Jedna boja cveća privlači sreću: Naše bake su verovale da donosi mir i obilje, pa su zato samo ovu nijansu birale
20:48 Ispovesti "Pogledajte šta mi je ta veštica uradila": Devojka bila puna snova pred venčanje, a onda joj je njena svekrva priredila horor scenu!
20:19 Poznati Svi su mogli da vide da nije nosila brushalter: Pevačica izašla u haljinici u kojoj se videlo sve, pa onda "potkačila" bivšeg muža!
19:49 Lepota i Moda Ne treba vam frizer: Bez agresivne hemije, sami izvucite svetle pramenove, a potrebne su vam samo 2 namirnice koje već imate