10:19 Dom i saveti Zaboravljena jela iz SFRJ: Dok smo jeli ovu „sirotinjsku“ hranu, nismo znali za alergije ni skupu medicinu
16:21 Dom i saveti DOMAĆICE su lude za ovim receptom: Spojite GIBANICU i CARSKU PITU i dobićete ČAROLIJU!
11:55 Dom i saveti TAJNA ISHRANE DREVNIH INDIJANACA: Ovih pet namirnica čuvaju srce, pune su vitamina i čiste telo od otrova
16:50 Dom i saveti Ovaj recept za sok od zove i orahovaču svi traže: Evo kako da ih napravite kod kuće
13:04 Zdravlje Ova biljka je sada najtraženija na pijacama u Srbiji: Obara holesterol i pritisak, a travar Momčilo otkriva kako se pravilo koristi
08:03 Dom i saveti Spremite najzdraviji doručak na svetu: Topi salo, jača organizam, a možete ga poneti i na posao
15:13 Dom i saveti Žene u SRBIJI poludele za ovim KOLAČEM: Zbog "babine đakonije" Gugl se USIJAO a košta samo 150 DINARA
10:33 Dom i saveti Domaća čorba koja štiti od virusa: Laka je za pripremu, a obavezna je bar jednom nedeljno
13:40 Porodica Ovo jelo obavezno spremite danas: Donosi zdravlje, sreću i blagostanje, evo kada se po običaju jede
17:10 Dom i saveti GOTOV ZA PAR MINUTA, A NEMA PRLJAVOG POSUĐA Milioni poludeli za čokoladnim kolačem sa malinom iz flaše
10:25 Dom i saveti Neće upiti ni kap ulja: Starinski recept za uštipke bez jaja, zbog jednog dodatka imaju savršen ukus
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
08:32 Horoskop Njima će jun biti najuspešniji mesec u godini: Tri astro znaka čeka unapređenje, povišica i zavidna karijera
22:00 Horoskop Novčana kiša pljušti: Rođene u ova 3 znaka čeka ogroman finansijski priliv u četvrtak, 29. maja, imaće pune ruke para
21:30 Porodica Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća