15:27 Poznati "Otpustili su me jer sam sebi odsekao prst": Nećete verovati čime se Harison Ford bavio pre holivudske karijere
15:21 Dom i saveti ZABORAVITE NA MIRISE OD KUVANJA Dovoljno je da stavite ovu namirnicu blizu šporeta
13:36 Dom i saveti Žene u Srbiji poludele za ovim trikom: Evo šta dodaju u vodu kad kuvaju krompir, em se brže skuva, em se ne raspada
14:12 Porodica "Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu po njoj
13:05 Dom i saveti Ovako će turska kafa biti savršeno kremasta: Petra otkrila u čemu je caka pravljenja ovog omiljenog napitka
18:31 Dom i saveti Kako se pravilno kuva pirinač? Ovako vam se zrna neće slepiti, a 1 korak je ključan
21:35 Dom i saveti Ako ih prvi put spremate, ovo je savet zlata vredan: Znate li kako se pravilno kuvaju njoke?
09:36 Dom i saveti Pasulj pre kuvanja nikako ne potapajte u vodu: Umesto toga, iskoristite ovu namirnicu, doktori tvrde da je zdravije
15:54 Porodica "Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu po njoj
13:41 Ispovesti Ona nije očajna domaćica: „Volim da kuvam, radim sve kućne poslove i uvek doterana sačekam muža“
08:00 Dom i saveti Kako da vam voda više nikada ne pokipi po šporetu? Za ovaj trik potrebne su vam dve sekunde i stvarno deluje
14:24 Dom i saveti Koje je idelano vreme da se povrće skine sa vatre: Grašak i šargarepu predugo kuvamo, pa gube vitamine i minerale
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju