11:02 Zdravlje Svako jutro sam u kafu stavljala kašičicu ovog začina: Za mesec dana ušla sam u farmerke iz srednje škole
14:45 Dom i saveti Svaki dan sam u kafu stavljala kašičicu ovog začina: Za mesec dana ušla sam u farmerke iz srednje škole
16:48 Dom i saveti Začin koji daje osećaj sitosti i smanjuje apetit: Snižava loš holesterol i ublažava stres
09:50 Dom i saveti Ovaj napitak garantovano topi višak masti: Pijte ga redovno i bićete zategnuti kao praćka
10:50 Dom i saveti Umesto šećera, dodajte u kafu ovo i ubrzajte mršavljenje: Kalorije ćete "spržiti", a razliku u ukusu nećete ni opaziti
14:41 Dom i saveti Čišćenje neće biti isto kada dodate ovaj sastojak u vodu: Svi ga imate u kuhinji, stavlja se i u hranu i piće, ali na podove deluje neverovatno
16:45 Dom i saveti Orhideje vam trule i propadaju? Jedan aromatičan začin ih brzinom svetlosti vraća u život
18:01 Dom i saveti Želja za slatkim nestaće brzinom svetlosti: Samo 1 kašičica na dan ovog sastojka čini čuda za vaš organizam
16:41 Dom i saveti Mira uvek primenjuje bakin trik: „Stavim malo ovog praha u vodu kad brišem podove i kuća mi danima lepo miriše“
15:51 Dom i saveti Savet profesionalne kuvarice: Evo zbog čega dodajem šećer sa cimetom u svinjsko mleveno meso
22:02 Horoskop Zaljubićete se do ušiju, srešćete ljubav svog života: Samo jedan znak će imati sudbonosni susret do 31. marta, život će vam se promeniti za 180 stepeni
21:27 Dom i saveti Tri retke rase pasa koje su odlične za porodicu: Na njih niko ne obraća pažnju, a ne možete da zamislite koliko vole ljude
20:59 Lepota i Moda Podstiče rast kose i proizvodnju kolagena: Ovaj tretman opčinio sve, ne morate ga raditi samo u kozmetičkom salonu, možete i kod kuće sami
20:29 Zdravlje Prvi put je narušila krvnu sliku, ali drugi put je krenula sa zdravijom opcijom: Evo kako je Nikolina Kovač smršala 40 kilograma
20:02 Dom i saveti Ovaj trik će sve raspametiti: Evo kako da peršun ostane svež i do mesec dana u frižideru
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak 24. mart: Bikovi, vreme je da se posvetite voljenoj osobi, Ribe, procvetaćete na poslu