21:00 Dom i saveti Cimet nije samo za kolače: Evo 6 načina kako da ga upotrebite u svom domu, ovi trikovi su prosto genijalni
12:50 Dom i saveti Zaboravite skupa sredstva – ovo iz kuhinje briše sve fleke i bakterije: Čisti, dezinfikuje podove, a kuća miriše danima
11:02 Zdravlje Svako jutro sam u kafu stavljala kašičicu ovog začina: Za mesec dana ušla sam u farmerke iz srednje škole
14:45 Dom i saveti Svaki dan sam u kafu stavljala kašičicu ovog začina: Za mesec dana ušla sam u farmerke iz srednje škole
16:48 Dom i saveti Začin koji daje osećaj sitosti i smanjuje apetit: Snižava loš holesterol i ublažava stres
09:50 Dom i saveti Ovaj napitak garantovano topi višak masti: Pijte ga redovno i bićete zategnuti kao praćka
10:50 Dom i saveti Umesto šećera, dodajte u kafu ovo i ubrzajte mršavljenje: Kalorije ćete "spržiti", a razliku u ukusu nećete ni opaziti
14:41 Dom i saveti Čišćenje neće biti isto kada dodate ovaj sastojak u vodu: Svi ga imate u kuhinji, stavlja se i u hranu i piće, ali na podove deluje neverovatno
16:45 Dom i saveti Orhideje vam trule i propadaju? Jedan aromatičan začin ih brzinom svetlosti vraća u život
18:01 Dom i saveti Želja za slatkim nestaće brzinom svetlosti: Samo 1 kašičica na dan ovog sastojka čini čuda za vaš organizam
16:41 Dom i saveti Mira uvek primenjuje bakin trik: „Stavim malo ovog praha u vodu kad brišem podove i kuća mi danima lepo miriše“
19:06 Poznati Sve kraljevske porodice tu, samo oni nisu došli: Šta se desilo u Holandiji, šta je sa kraljem Vilemom-Aleksanderom i kraljivom Maksimom?
18:28 Lepota i Moda Ne vole ih sve žene, ali ove godine se otimaju za njih: 5 stilova narukvica koje će "podići" svaki autfit
17:57 Dom i saveti Ne bacajte pare na hemikalije, ovo je najjeftinija opcija za čišćenje: Ova pasta skida svu masnoću sa rerne, a prelako se pravi
17:25 Horoskop Nedeljni horoskop od 28. aprila do 5. maja: Na samom početku meseca desiće se važna promena, jedan znak će prosperirati
16:42 Ispovesti Majka zamalo da joj se šlogira: Ćerka (2) joj rekla da ide na spavanje, žena se zapanjila kad je videla gde je legla!