20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
17:00 Lepota i Moda Ove cipele izdužuju noge: Sada su najtraženije, jer se slažu uz sve praznične kombinacije
12:52 Ispovesti Kako je sin siromašnog obućara postao milioner: Počeo je u napuštenoj bolnici, a danas nema žene koja nije čula za njega
17:25 Lepota i Moda Zaboravi štikle: ‘Bakine cipele’ su najjači trend jeseni 2025. - Novi modni hit koji spaja luksuz i udobnost
10:07 Lepota i Moda Haljina i cipele koje oduzimaju dah! Skarlet Johanson zablistala u kombinaciji koju svaka žena može da nosi
15:30 Lepota i Moda Najtraženije cipele za jesen 2025: Žene ih razgrabe čim stignu na police, jer mogu da se nose uz sve!
18:27 Lepota i Moda 2000-ih su žene nosile sumanuto, a onda bacile, jer su izašle iz mode, međutim... Najpopularnije cipele su se vratile, ponovo će zaludeti Srpkinje
19:09 Lepota i Moda Na Balkanu to niko ne bi obuo ni u ludilu, a u svetu je hit: Oko ove obuće se otimaju u inostranstvu, košta do 1000 evra!
13:10 Lepota i Moda Hit cipele za jesen: Jeftine su, a izgledaju skupo i udobnije su od patika, kraljica Leticija ih ne skida!
16:00 Lepota i Moda Cipele koje će biti hit jeseni: Ova 4 modela su savršena za prelazni period, a jedan je stalno rasprodat!
12:06 Lepota i Moda Ilda Šaulić nosi omiljene cipele Megan Markl: Samo zbog jednog detalja su toliko nedoljive, a evo koliko koštaju
14:07 Lepota i Moda Cipele koje će biti hit jeseni: Ovih 5 modela su savršeni za prelazni period, a jedan je stalno rasprodat!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima