20:02 Zdravlje Jedna stvar u ustima, može da pokrene srčani udar: Obratite pažnju, može biti baš, baš opasno
16:33 Zdravlje Prestanite momentalno: Navika povezana sa WC šoljom može biti rizična po zdravlje, ovako se bakterije brže šire
11:20 Zdravlje Prljaviji od WC šolje: Bakterije prosto obožavaju ovaj deo tela, posebno kod jedne grupe ljudi
17:03 Dom i saveti Izgleda kao buđ, ali nije: Bakterija koja raste u kupatilu može biti kobna po zdravlje, prepoznaćete je po ovoj boji
11:45 Dom i saveti Bolje od sone kiseline eliminiše bakterije i prljavštinu: Stavite u WC šolju uveče ovu namirnicu i ujutru samo isperite
21:38 Dom i saveti Koliko često perete pidžamu? Morate češće nego što mislite, a odgovor će vas baš iznenaditi
17:05 Zdravlje Osam bakterija preti da postane najveća pošast na svetu: Već su tu, a lekovi gotovo ne deluju
12:55 Dom i saveti Ceo život pogrešno perete donji veš: Niste ni svesni kakve opasnosti zapravo vrebaju, žene posebno da obrate pažnju na ovo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
11:45 Dom i saveti Ovo su najprljavija mesta u vašoj kući: Malo ko obraća pažnju, ali ako se redovno ne čisti može izezvati bolest
21:25 Zdravlje Mnogo češće morate da menjate četkicu za zube: Kada čujete šta savetuju lekari, šokiraćete se
22:00 Horoskop Sudbinski preokret od 19. septembra: Za 3 znaka horoskopa počinje period izobilja i sreće, sve se menja!
21:29 Dom i saveti Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun
21:00 Lepota i Moda Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima
20:31 Porodica Život nije Instagram: Psiholog Jovana Stojković objašnjava kako zaštititi decu od terora savršenstva na društvenim mrežama
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za petak 19. septembar: Ovan ima važnu promenu na poslu, Škorpija je ljubomorna, a šta čeka vas?
19:32 Ispovesti Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!