Prethodno nisu razgovarali o veridbi, on je samo kleknuo i zaprosio je: Ljubavna priča Rafaela Nadala i Ćiske topi srca

Nedeljko Tišanović Vesti 29.07.2024 17:50 0

Svoj privatni život vešto kriju od očiju javnosti, ali je

Profimedia

Profimedia

Teniser Rafael Nadal i njegova devojka gimnastičarka Marija Fransiska Pereljo, poznatija kao Ćiska, dugi niz godina uspešno kriju detalje iz svog privatnog života, pa se kad-kad u medijima pojavi po koji detalj njihovo ljubavi. Ono što je posebno zanimljivo jeste to da su oni počeli da se zabavljaju još tokom tinejdžerskih dana. 

Čak i ako me porodica pita o Rafaelu, više volim da ne govorim mnogo — rekla je ona u odlomku iz Nadalovih memoara.

Njih dvoje su se verili u maju 2018. godine, ali tek 8 meseci nakon tog događaja su potvrdili lepe vesti. 

Kada ste zajedno 15 godina, ne morate mnogo da pričate  rekao je profesionalni sportista tokom intervjua za 60 minuta 2021. godine, kada je ispričao kako je odluka da se vere bila prirodan sled. On ju je zaprosio dok su bili na putovanju u Italiji. 

U oktobru 2019. godine na Majorki su se venčali. Imali su 350 zvanica među kojima je bio i kralj Španije Huana Karlosa I.

Nakon 2 godine braka, oni su objavili srećne vesti, a to je da će postati tročlana porodica.

Ako sve prođe kako treba, biću otac. Nisam navikao da pričam o svom privatnom životu. Živimo mirno, daleko od očiju medija. Ne očekujem da će se moj život mnogo promeniti nakon što postanem otac — kazao je teniser na konferenciji za novinare juna 2022. godine. 

Upoznavanje Nadala i Marije

Njih dvoje nisu govorili javno o svom privatnom životu, ali se u medijima moglo pričitati da se sve desilo 2005. godine, jer je on u memoarima koji su objavljeni 2011. godine napisao da su se upoznali 6 godina  ranije. 

Njegovu izabranicu Mariju Fransisku Pereljo, publika nije sretala tako često u javnosti. Jednom prilikom je otkrila zašto se nije pojavljivala tako često sa njim, odnosno zašto nisu putivali zajedno. 

Putovati zajedno svuda, čak i kada bih mogla, ne bi bilo dobro ni za njega ni za mene. Potreban mu je prostor kada se takmiči, a sama ideja da se motam okolo i da čekam da završi s obavezama ceo dan me iscrpljuje. To bi me ugušilo. A onda bi on brinuo za mene. … Ne. Ako bih ga svuda pratila, mislim da postoji rizik da bismo mogli da prestanemo da se slažemo — rekla je ona u jednom delu u njegovim memoarima. 

Podsetimo da se par je prvi put pojavio na crvenom tepihu na Gala finalu ATP svetske turneje, "Noć sa zvezdama" u novembru 2011. godine.

Ono šta nije krio jeste da želi postati otac što je javno i govorio. 

 Volim decu i voleo bih da budem deo porodice, a u godinama u kojima smo sada nećemo čekati pet godina  rekao je tokom intervjua za Hello! Magazine.

U junu 2022. godine Španac je otkrio da on i njegova supruga očekuju svoje prvo dete.  U oktobru 2022.  Marija se porodila i rodila dečaka kojeg imamo prilike da vidimo na tribinama. 

 

 

 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading