Aman ženo, znaš li za sramotu? Bjanka krenula u bioskop sa Kanjeom i Nort i zaboravila da obuče pantalone

Jelena Vukelić Vesti 29.07.2024 13:56 0

Reper Kanje Vest, njegova supruga Bijanka Ćenzori i ćerka Nort, koju je dobio sa bivšom suprugom Kim Kardašijan, zajedno su išli da pogledaju film "Deadpool and Wolverine". U jednom je trenutku Bjanka je zagrlila Nort, a američki paparaci su zabeležili taj trenutak, koji je odmah završio na društvenim mrežama.

Bjanka Senzori

Profimedia

Bjanka ne odustaje od svog kontroverznog modnog stila ni u porodičnom izlasku, pa je tako kao stajling za bioskop izabrala bež majicu dugih rukava, bež donji veš, kapu i sandale. Bez pantalona ili suknje! Kanje i Nort bili su ležerno obučeni – reper se odlučio za trenirku i majicu s kapuljačom, a North za farmerke i majicu kratkih rukava.

 

 

 

Podsećamo, početkom godine je Kim tražila od bivšeg supruga da ubedi Bjanku da se ne oblači provokativno u blizini njihove dece, ali čini se da supružnici, Bjanka i Kanje ne mare za želje reality zvezde.

 

 

 

 

Inače, Kim je jednom prilikom u reality showu "The Kardashians" otkrila da Nort voli da vreme provodi s ocem u njegovom domu više nego u kući s njom.

"Tata je najbolji. On je sve smislio. On nema dadilju. On nema kuvara. On nema obezbeđenje...", navela je Kim šta sve Nort voli kod Kanjea. 

Kao što znamo, Kim je nedavno otkrila da ide na psihoterapiju, a požalila se i na vaspitavanje četvoro dece koje ima sa kontroverznim reperom: North, Saint, Chicago i Psalm.

 

Komentari (0)
Loading