Omiljena je frizura Dženifer Lopez, a pravi se za 5 minuta i to kod kuće: Kako napraviti konjski rep zbog kojeg će vam se frizeri diviti?

Nedeljko Tišanović Vesti 29.07.2024 18:41 0

Ne treba vam posebno umeće da biste napravili ovo "remek-delo".

Konjski rep

Shutterstock

Kosa je jedan od glavnih aduta svake žene. Ona je jednostavno deo nečijeg vizelnog identiteta, te se dosta pažnje usmerava na njeno održavanje. Nega je jedna od glavnih koraka u održavanju kose bujnom i sjajnom, kao i radovni odlasci kod frizera kako bi se skratili oštećeni krajevi.

Takođe, mnoge dame kod frizera odlaze kako bi promenile i svoju boju kose, ali pored toga, odlaze i kako bi je stilizovale i tako dodatno ulepšale svoj izgled. 

Međutim, kako je ekspanizija raznih trikova na društvenim mrežama, sada se pojavio jedan na kojem korsicnica društevene mreže Instagram pokazuje kako sami i na vrlo jednostavan način možete napraviti sebi frizuru koja je doslovno ista kao i frizura koju obožava da nosi poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez

Omiljena je frizura Dženifer Lopez, a pravi se za 5 minuta i to kod kuće: Kako napraviti konjski rep zbog kojeg će vam se frizeri diviti?

Printscreen/Instagram

 

Korisnica koja je podelila ovaj trik sa kojim je na vrlo lak način pokazala kako možete vezati rep i tako poptuno promeniti sopstveni izgled.

Naime, počnite sa vezivanjem repa na način na koji to obično radite, međutim, pre no što napravite poslednji potez, odvojite jedan de vašeg repa, ali na gornjoj strani, vežite odtatak i tako ćete dobiti na punoći repa. Za glamurozniji izgled, možete izvući šiške koje će dati posebnu notu vašem izgledu. 

 

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading